Puur - Blik en Bloos fotografie
8081
page-template-default,page,page-id-8081,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Puur

PUUR

 

Als je gaat voor “Puur”, dan word je geportretteerd zoals jij bent. Samen gaan we op zoek naar jouw ‘echte ik’ en vertalen we jouw innerlijk naar buiten. Hierbij is authenticiteit voor mij heel belangrijk. Ik help je uiteraard bij het poseren tijdens de shoot, maar alles zal 100% uitstralen dat jij echt jezelf bent op de foto’s.

 

Hieronder kun je lezen wat je kunt verwachten als je voor een “Puur” fotoshoot kiest. Elke vorm van fotografie kunnen we in een Puur-sausje gieten. Zowel boudoir, portret, personal branding als een fotoshoot met jou en de jouwen.

sensuele-boudoir-fotografie-curvy-dame-breda

Wat kun je verwachten?

Plannen fotoshoot

De eerste stap is dat je mijn foto’s mooi vindt en dat deze passen bij wat je zoekt. Probeer jezelf eens in bovenstaande foto’s te denken. Lukt dat? Dan hoor ik het graag van je.

 

Vervolgens bellen we samen om jouw wensen te bespreken en zodat ik al je vragen kan beantwoorden. Ook overleggen we samen wat de beste locatie is voor jouw fotoshoot. Op basis daarvan kunnen we op zoek naar dé datum voor jouw fotoshoot.

 

Als we alle twee beschikbaar zijn op dezelfde datum en de locatie ook vrij is, dan ontvang je een factuur van 50% van de sessiekosten als reserveringsvergoeding voor jouw datum en tijdstip. Op het moment dat deze is voldaan, staat de studio definitief voor jou gereserveerd. De overige 50% moet 14 dagen voor aanvang van de fotoshoot voldaan zijn. Als de fotoshoot binnen een maand plaatsvindt, ontvang je een factuur voor het volledige bedrag.

Aanloop naar jouw fotoshoot

In de aanloop naar jouw fotoshoot zien we elkaar tijdens een persoonlijk gesprek om samen jouw droom fotoshoot te ontwerpen. We kijken samen naar jouw persoonlijke wensen, welke uitstraling je jouw foto’s wilt geven, wat je kunt dragen om de look te creëren die jij voor ogen hebt en wat je allemaal nog meer mee mag nemen.

 

Alles om ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid en vol energie naar de fotosessie komt. Zodat we zeker weten dat jij uiteindelijk de foto’s krijgt waar je naar op zoek bent. Als je daarna nog vragen hebt dan mag je mij uiteraard altijd bellen of mailen.

Tijdens de fotoshoot

Jouw fotosessie is voor jou speciaal op maat gemaakt. Je wordt ontvangen met koffie, losse thee, fris, gezonde snacks en vers fruit, zodat we samen kunnen bekijken wat je allemaal mee hebt genomen en zo bepalen we de definitieve looks.

 

Tijdens de fotoshoot coach ik jou in het poseren door poses voor te doen en te spiegelen. Ik verander in een soort blije dodo, waardoor we samen ook een hoop zullen lachen en je deze spontaniteit terug zult zien in jouw foto’s.

Bewerken van de foto’s

Als de fotoshoot voorbij is, spring ik direct achter mijn Macbook. De foto’s gaan meteen van de camera af, zo op mijn Macbook en in een back-up naar een externe locatie.

 

Vervolgens ga ik aan de slag met de foto’s door jouw mooiste foto’s te selecteren. De selectie met foto’s wordt professioneel bewerkt en klaargezet voor jouw persoonlijke reveal- en bestelsessie.

Persoonlijke reveal- en bestelsessie

Binnen 2 weken na afloop van de fotoreportage ontvang ik je graag voor jouw persoonlijke  reveal- en bestelsessie. Tijdens deze sessie krijg je het resultaat te zien in een mooie slideshow en kun jij zelf beslissen welke foto’s je graag in jouw mini album terug wilt zien.

En waarschijnlijk wil je de foto’s ook op andere plekken in je huis neerzetten of ophangen. Bijvoorbeeld als vergroting voor aan de muur, een bewaarbox met losse passe partouts, een 9-up lijst, een luxe album in een bewaarbox of een folio voor op je nachtkastje. Dit alles ligt binnen één week tot 6 weken voor je klaar, afhankelijk van de producten die je kiest.

Stay in touch!

Op het moment dat je al je prachtige prints hebt ontvangen, is de fotosessie afgerond en heb jij prachtige foto’s van jezelf die je een mooie plek in huis kunt geven. Vervolgens blijf ik graag met jou in contact via Instagram of Facebook. Zo leuk!

Ps: ik word altijd heel blij van leuke reacties en vind het tof om jouw mooie foto’s aan anderen te laten zien (maar alleen als jij dat wilt). Ik zou het daarom leuk vinden als je jouw ervaring achterlaat op mijn Google bedrijfspagina.