Over Tamara - fotograaf bij Blik en Bloos Fotografie
182
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-182,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Hi, ik ben Tamara!

“Ik hou van mooie mensen en mooie momenten,
het liefst maak ik ze allemaal mee.
Uit de pap haal ik de krenten,
onder het genot van een enorm glas met losse thee.”

“Ik heb altijd al iets gehad met foto’s. Ik kon vroeger uren door de mapjes met foto’s bladeren die bij mijn ouders in de grote kast lagen en terugdenken aan al die geweldige momenten die we mee hadden gemaakt. Het leuke is: tegenwoordig kan ik uren terugkijken naar foto’s die ik zelf heb gemaakt. Ik krijg elke keer weer een kriebel in mijn buik van al die prachtige personen en gebeurtenissen.”

 

“Diezelfde kriebel wil ik ook aan alle mensen meegeven die ik fotografeer.”

 

“Het terugkijken begint eigenlijk al op het moment dat ik de foto’s maak. Op dat moment word ik super enthousiast en wil ik altijd het mooiste uit de persoon voor mijn lens naar voren halen.”

“Achteraf horen dat iemand zichzelf nog nooit zo mooi op de foto heeft terug gezien zorgt er dan ook voor dat mijn hart een klein sprongetje maakt. Jeej!”

 

“Als persoon probeer ik van ieder moment te genieten. Het leven is namelijk prachtig en vol schoonheid.”

 

“Zeker op het moment dat je hiervoor open staat. Neem bijvoorbeeld de eerste bloemen die gaan bloeien in de tuin na de winter of dat lieve briefje van jouw geliefde dat je op het aanrecht vindt. I’m loving it! Ik ben er van overtuigd dat als je schoonheid kunt zien, je een gelukkig mens bent.”

“Ik ben dankbaar dat ik zoveel moois voor mijn camera krijg en ik dat mag vastleggen als herinnering voor de rest van je leven. Het feit dat ik zoveel mensen blij mag maken vind ik echt fantastisch! Ik zie het als mijn taak om een bijdrage te leveren aan de schoonheid in het leven van andere mensen. De schoonheid van jou als persoon.”

 

“Ik wil jou op je gemak stellen, een fantastische ervaring geven en je zo laten zien hoe mooi je bent, vastgelegd voor altijd.”

“Whatever you decide to do, make sure it makes you happy”

tamara-uittenboogaard-blik-en-bloos-fotografie

Hoe kun je mij het beste omschrijven?

Ik ben 34-jarige plantengek. Ik sta bekend als blije dodo die van de kleinste dingen kan genieten en ga het liefste samen met mijn lief wandelen en op reis. Wintersport en Lowlands zijn inmiddels allebei vaste prik. Eén van mijn grote liefdes is mijn moestuin, hier ben ik heel wat uurtjes te vinden. Eten doe ik graag, het liefst plantaardig en uit eigen tuin. Ook van eten bereiden word ik blij, zeker als we het vervolgens samen opeten. Yay!

En het allermooiste: sinds maart 2022 mag ik mijzelf mama noemen van onze lieve, leuke Moos. Van koppel gingen we naar gezin. Wat een rijkdom en wat een dankbaarheid voor nóg meer liefde in ons leven. In augustus hopen we ons 2e kindje te verwelkomen, een lief klein meisje! Dubbel geluk! <3

Ik ben een fotograaf gespecialiseerd in boudoir, personal branding en portretten. Inmiddels heb ik meer dan 150 vrouwen laten beleven hoe de beste versie van henzelf eruit ziet en dit als ervaring voor het leven gegeven.

Het allermooiste aspect aan mijn fotografie vind ik het feit dat de foto’s bijna een fijne bijkomstigheid zijn. Een vrouw laten voelen dat zij er mag zijn, dat ze mooi is zoals ze is, dat is het tofste wat er bestaat. Keer op keer die transformatie zien en iemand documenteren als beste versie van zichzelf, dat is goud.

Wil je een keer een kop thee drinken en kennis maken?

Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om jou te fotograferen?

Laat het mij weten!