JUBILEUM: 10 jaar Blik en Bloos Fotografie - Blik en Bloos fotografie
9103
post-template-default,single,single-post,postid-9103,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

JUBILEUM: 10 jaar Blik en Bloos Fotografie

jubileum-fotograaf-tamara-uittenboogaard-blik-en-bloos-10-jaar-bestaan

JUBILEUM: 10 jaar Blik en Bloos Fotografie

Jeetje, wat vliegt de tijd! Vandaag bestaat Blik en Bloos al 10 jaar!! 10 jaar, een heel decennium!

Als ik terugkijk, ben ik met name trots. Trots op alles wat ik heb mogen doen, dat ik zoveel mooie mensen heb ontmoet en mogen fotograferen. Maar ook op alles wat ik heb geleerd in de afgelopen jaren en de manier waarop ik mijn bedrijf heb kunnen laten groeien en ontwikkelen. 

Het laat me beseffen dat ik een dankbaar en gelukkig mens ben. Ik mag iets doen qua werk wat ik na al die jaren nog steeds heel erg leuk vind om te doen. Sterker nog, de boudoir shoots voelen steeds opnieuw alsof ik weer een klein meisje ben en je bij mij komt spelen. Waarin we samen de verkleedkist open trekken en er een mooie dag van maken. Hoe vet is dat?!

In het afgelopen jaar heb ik persoonlijk een enorme ontwikkeling doorgemaakt doordat ik mama ben geworden. Tegelijkertijd zijn er wat ontwikkelingen mbt het pand waarin mijn studio zit wat me laat nadenken. 

Dat zorgt ervoor dat je toch jezelf vragen gaat stellen als: “Wat wil ik?”, “Welke weg wil ik bewandelen?”, “Hoe ziet mijn ideale (werk)week eruit?” en nog veel meer van zulk soort vragen. Het mooie van ondernemerschap is dat je zelf mag bepalen. Bij kunt sturen wanneer jij dat wilt, maar ook kunt houden waar je van houdt. Ik moet zeggen dat ik er nog niet helemaal aan uit ben. Maar ik begin steeds meer een beeld te krijgen. 

De komende periode zal ik wat knopen moeten doorhakken, zodat er meer duidelijk wordt. Klinkt nog een beetje vaag, maar uiteraard deel ik dan mijn plannen met je.

In de tussentijd wil ik 2023 uitroepen tot feestjaar! Want 10 jaar een eigen bedrijf vind ik niet niets en is wat mij betreft een feestje waard.

WEGGEVEN
Ik wil graag aftrappen met het weggeven van één van de plekken op mijn shootdag op zondag 19 maart aanstaande. Laat mij onder dit bericht weten waarom jij (of iemand anders) dit plekje verdient. Je kunt meedoen t/m aankomende vrijdag. Zaterdag maak ik bekend wie ik zal fotograferen.

Nog even wat er inbegrepen zit in deze fotosessie:

  • Fotoshoot van maximaal 1 uur
  • Inclusief professionele haarstyling & make-up
  • Gebruik van alle props in mijn studio
  • Persoonlijke reveal van de foto’s in de studio
  • Inclusief 1 print op fine art fotopapier (inclusief passe partout van 20 x 25 cm, in een wissellijst met museumglas)
  • Inclusief de foto van de print in webformaat (lage resolutie)
  • Mogelijkheid om bij te bestellen tijdens de reveal- en bestelsessie
  • Bestedingstegoed van € 50 om te besteden aan extra prints (geldig op de bewaarbox, een album, een vergroting voor aan de muur en de 9-up)

 De kosten als je deze sessie boekt zijn € 447 (en heeft een waarde van € 667)

Alle informatie over deze shootdag vind je op mijn “super sexy in zwarte lingerie boudoir shootdag pagina”

 

Geen reactie's

Geef een reactie