9 redenen waarom boudoir fotografie tof is - Blik en Bloos fotografie
6787
post-template-default,single,single-post,postid-6787,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

9 redenen waarom boudoir fotografie tof is

9-redenen-waarom-boudoir-fotografie-zo-tof-is-voor-tamara

9 redenen waarom boudoir fotografie tof is

Waarom ik een boudoir fotograaf ben geworden, vertelde ik in dit blog. Maar sindsdien ben ik erachter dat er nog veel meer redenen zijn waarom ik het zo tof vind om boudoir fotografie te doen. Benieuwd wat dan? Hieronder 9 van mijn redenen waarom boudoir fotografie tof is.

1: Meer zelfverzekerdheid

De allereerste reden is toch wel dat ik kan vrouwen laten zien hoe mooi ze zijn. En dat een dag in mijn studio een dame naar huis laat gaan met meer zelfverzekerdheid. Niet alleen die dag, maar een gevoel wat ze de rest van haar leven bij zich kan dragen of naar terug kan gaan als het even wat minder gaat. Heel bijzonder!!

2: Genieten en verstand op nul

Het is fantastisch om iemand helemaal in de watten te leggen tijdens de shoot en alles voor iemand te doen, zodat ze zelf nergens over na hoeft te denken. Ik hou nou eenmaal van voor anderen zorgen, entertainen en een mooie herinnering creëren. <3

3: Traantjes van emotie

Het blijft bijzonder om tranen te zien rollen tijdens een reveal als iemand voor het eerst haar foto’s ziet.

4: Knuffelkont

Elke keer krijg ik opnieuw zoveel energie van de high five, knuffel en/of omhelzing aan het einde van elke shoot. Ik ben nou eenmaal een echte knuffelkont. 😉

5: Vertrouwen krijgen

Bij elke fotoshoot opnieuw ben ik dankbaar dat iemand mij het vertrouwen geeft om foto’s van haar te maken in weinig tot geen kleding. Het is voor veel van mijn dames niet iets wat ze dagelijks doen. En juist daarom blijft het bijzonder als iemand zich op haar gemak voelt en zich (soms zelfs letterlijk) bloot durft te geven.

6: Samen het mooiste resultaat neerzetten

Ik vind het super tof om elke keer samen na te denken over de sfeer van de fotoshoot en in welke stijlen we foto’s gaan maken. En helemaal om er zo voor te zorgen iemand uiteindelijk naar huis gaat met de foto’s waar zij naar op zoek is.

7: Persoonlijke items zijn tha bomb

Fantastisch om elke keer weer verrast te worden met uiteenlopende, persoonlijke items. Ik heb al heel veel verschillende items mogen fotograferen die meegebracht werden om in de shoot te verwerken. Zo kun je denken aan een elektrische gitaar, een wielrenpakje, voetbalsjaals, overhemden in allerlei kleuren, een oldscool wiskeyfles + glas, een Daffy Duck joggingbroek, Flinstone stropdas, voetbalshirts en hele voetbal outfits, een enorm zwaard, skistokken, skeelers, een playstation consoler, paperclips en nog veel meer. Zo leuk!

8: Blijdschap om jezelf te zien als mooiste versie van jezelf

De kreten van blijdschap horen als iemand haarzelf voor het eerst in de spiegel ziet nadat haar make-up is gedaan, is echt fantastisch. En vervolgens nog een keer zulke kreten horen als haar haren zijn gedaan en ze dat resultaat in de spiegel ziet inclusief haar zorgvuldig uitgezochte outfit, dat is helemaal geweldig.

Dat is een top startsein voor de fotoshoot zelf. Want als jij jezelf mooi voelt, dan straal je dat uit. En daar gaan de foto’s ook weer van stralen. <3

9: Bijzondere gesprekken tijdens de fotosessie

Ik sluit af met een reden die ik stiekem ook wel erg fijn vind: het samen kletsen over de meest uiteenlopende dingen. Over onderwerpen als ‘waar word je blij van’. Maar ook wat je beste recept is. Waar je allemaal naar toe op reis bent geweest en wat jouw favoriete bestemming is. Hoe lief je mini me is, of wat voor een draak het soms kan zijn. Wat trouwens ook geldt voor je partner, haha. Of date. 😉 Wat jouw grootste blooper is. Wat het meest betoverende is dat je ooit hebt meegemaakt. Soms komen al deze onderwerpen aan bod, soms hele andere onderwerpen. Geen enkele shoot is in ieder geval hetzelfde, maar allemaal zijn ze bijzonder.

Dit waren de 9 voorbeelden waarom ik mijn werk als professioneel boudoir fotograaf zo tof vind. Ik hoop dat jij ook minstens zoveel redenen kunt noemen waarom jij blij bent met wat je doet. Dat gun ik je oprecht. Want niets is fijner om iets te doen waar je energie uit haalt, waar je gepassioneerd over kunt zijn en waar je simpelweg je bed voor uit springt als de wekker gaat.

Laflaflaf!

Liefs,
Tamara

Ps: Hieronder een aantal behind the scenes foto’s die tijdens fotoshoots zijn gemaakt door mijn toenmalige stagiaire Brigit. Urmila van The Bridal Artist was er tijdens deze shoots bij als visagiste/haarstyliste.

boudoir-fotografie-is-fantastisch-aldus-tamara-uittenboogaard tamara-uittenboogaard-boudoir-fotograaf tamara-boudoir-fotograaf-breda tamara-vindt-boudoir-fotografie-super-tof

Wat is jouw reden dat je boudoir fotografie tof vindt?

Je hebt nu mijn 9 redenen waarom boudoir fotografie tof is gelezen. Ik ben benieuwd naar jouw reden waarom je misschien wel nadenkt over een boudoir fotoshoot. Je mag me altijd een berichtje sturen via tamara@blikenbloos.nl, dan kunnen we een gesprek in mijn studio inplannen en hoor ik graag al je waarom’s en je plannen. Mijn brochure met meer informatie kun je aanvragen via mijn contact pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie