Waarom ik een boudoir fotograaf ben geworden - Blik en Bloos fotografie
6721
post-template-default,single,single-post,postid-6721,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Waarom ik een boudoir fotograaf ben geworden

tamara-boudoir-fotograaf-breda-nederland

Waarom ik een boudoir fotograaf ben geworden

Best wel vaak krijg ik de vraag hoe ik ertoe ben gekomen om boudoir fotograaf te worden. Hoe het komt dat ik vrouwen zoals jij en ik in lingerie fotografeer. Daarom dacht ik dat het misschien wel leuk is om hier wat meer over te vertellen.

Zelf deed ik ruim 5 jaar geleden een boudoir fotoshoot bij een collega fotograaf in België. Ik wilde graag foto’s voor mijn website, waarbij je mij met m’n camera in beeld zag. En toen ik dit wilde plannen dacht ik: “waarom dan ook niet meteen foto’s in lingerie?”. Ik wist zeker dat ik het heel leuk zou vinden om zulke foto’s te hebben, maar ook dat Rico het fantastisch zou vinden om mooie foto’s van mij te hebben. Het leek mij vooral heel tof om te doen, ook al wilde ik eigenlijk nog 10-15 kg afvallen. Mijn motivatie was vooral “wie weet hoe ik er over 10 jaar uit zie, misschien ben ik dan nog wel 10 kg zwaarder. Dus: ik ga het gewoon doen, want er is altijd wel een reden om het niet te doen”.

En die fotoshoot veranderde iets in mij.

Tijdens de shoot werden mijn haren en make-up gedaan, hoorde ik denk ik wel 100x hoe mooi ik was en toen ik het resultaat zag dacht ik: “zijn dat míjn billen?”. Ik was er meteen van overtuigd dat iedere vrouw een keer zo’n ervaring moet hebben in haar leven. Ik vond het echt fantastisch om de shoot te doen en van het resultaat kon ik alleen maar verbluft staan dat ik het was. Het gevoel dat je krijgt als je zulke foto’s van jezelf ziet, is echt bizar, fantastisch, onbeschrijflijk en nog veel meer van dit soort woorden bij elkaar.

Ik wist eigenlijk meteen dat ik dit gevoel aan andere vrouwen wilde geven. Een dame zichzelf super mooi laten voelen. Haar laten ervaren dat ze er mag zijn. Een prachtige ervaring meegeven waar je voor de rest van je leven met heel veel plezier op terug kunt kijken. En uiteraard fantastische foto’s van dit allemaal. Precies zoals ze is, als mooiste versie van zichzelf, met haar eigen unieke kenmerken.

Als heel groot cadeau aan zichzelf. Om te vieren dat zij, zij is. Haar mooiste ik.

Dat stukje, dát vind ik nog steeds het aller-aller mooist aan boudoir fotografie.

Liefs,
Tamara

Ben je benieuwd naar de boudoir foto’s die ik maak? Neem dan eens een kijkje op mijn boudoir fotografie pagina.

Enne, de foto in dit bericht is vorig gemaakt tijdens een heerlijk weekendje waarin ik met collega fotografen in Frankrijk was. We gaan al een aantal jaren met een groepje fotografen om en inmiddels beschouw ik hen als vriendinnen. We hebben dat weekend heel veel foto’s van elkaar gemaakt en heel veel gelachen. Daniella, nogmaals super bedankt voor het schieten van deze toffe plaat! En als ik dit zo zie, is het eigenlijk weer tijd voor nieuwe foto’s. Want m’n haren zijn een stuk korter nu. Maar.. daar ben ik mee bezig. Binnenkort meer! 😉

Geen reactie's

Geef een reactie