Persoonlijk nieuws: baby on the way! - Blik en Bloos fotografie
9163
post-template-default,single,single-post,postid-9163,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Persoonlijk nieuws: baby on the way!

persoonlijk-nieuws-baby-on-the-way-augustus-zwangerschapsverlof-boudoir-fotograaf

Persoonlijk nieuws: baby on the way!

In augustus krijgen we er een mini bij! Onze lieve, vrolijke, kleine (maar stiekem niet meer zo kleine) Moos wordt grote broer.

Momenteel ben ik 22 weken zwanger van een kleine koolraap, zo zwaar als een voetbal. En tijdens de echo 2 weken geleden kwamen we erachter dat we een dochter krijgen. Woohoooo!

Nog steeds een beetje onwerkelijk om te bedenken dat we over 4 maanden opnieuw een klein hummeltje vast mogen houden en plat kunnen knuffelen. Ik kijk er onwijs naar uit om haar te ontmoeten, ben benieuwd hoe Moos alles gaat vinden (vast wennen om alle aandacht te delen.. haha) en ook nieuwsgierig hoe alles gaat zijn met 2 kindjes. Nog meer liefde om te delen, nog meer om van te houden.

Zwangerschapsverlof – juli t/m november

Dat betekent dat er opnieuw een zwangerschapsverlof aan komt. T/m 21 juni zal ik shoots plannen en daarna heb ik nog een paar weken om alles netjes te bewerken en af te leveren, zodat ik daarna kan genieten van de laatste momentjes met z’n 3’tjes en de kraamtijd met een gezinnetje van 4.

De rest van dit jaar zal ik geen fotoshoots meer plannen. De laatste weken van het jaar ga ik gebruiken om op te starten, zodat ik in 2024 weer volop kan gaan knallen.

Plan jouw fotoshoot – laatste beschikbare plekjes

Oftewel: wil jij nog jouw boudoir fotoshoot, portret fotosessie, personal branding shoot plannen? Dan zijn er nog een beperkt aantal plekjes. Via deze pagina kun je zien welke datums er nog vrij zijn voor een uitgebreide Vavavoom (boudoir) fotoshoot of een uitgebreide personal branding shoot. Van deze shoots neem ik er namelijk maar 1 per week aan. De PUUR fotoshoots en andere, kleinere shoots kan ik daarbuiten er nog een aantal bij plannen, maar ook daarvoor loopt mijn agenda aardig vol.

Zelf op de foto in de Ardèche in Frankrijk

Het laatste weekje van maart was ik met Daniella en Marianne op bezoek bij Cin in de Ardèche. Samengevat bestond die week uit: oneindig bijkletsen, lekker eten, leuke dingen doen, veel gezelligheid en uiteraard ook een hoop fotograferen. Dat krijg je als je 4 vriendinnen bij elkaar zet die allemaal fotograaf zijn. Met mijn zwangere buikje mocht ik model staan in de mooiste settingen. Daar kun je in deze blog wat voorbeelden van zien. En als ons kleine meisje niet avontuurlijk wordt, dan weet ik het ook niet meer. Want we hebben in deze dagen gehiked, op een grote rots geklommen en bij een waterval geklauterd. Heel dankbaar dat ik mooie foto’s heb van deze bijzondere periode, maar ook in deze prachtige setting en gemaakt door de leukste vrouwen. Dankjewel meiden!!

De foto bovenaan dit blog is gemaakt door Cin van Cinderella photographie. Alle foto’s die je in dit blog ziet, heb ik zelf bewerkt. 🙂

zwangerschaps-fotoshoot-ardeche-frankrijk-boudoir-fotografie

Foto door: Cinderella photographie

zwangerschaps-boudoir-frankrijk-ardeche-tamara

Foto door: Marianne van My Eye Fotografie

zwangerschaps-fotografie-bloesem-tamara-frankrijk-ardeche

Foto door: Daniella van Studio d-eYe photography

zwangerschaps-fotosessie-ik-ben-zwanger-aankondiging-frankrijk-ardeche

Foto door: Daniella van Studio d-eYe photography

zwangerschaps-fotografie-boudoir-frankrijk-ardeche

Foto door: Marianne van My Eye Fotografie

Uiteraard heb ik Cin, Daniella en Marianne zelf ook gefotografeerd. Binnenkort volgen hier meer foto’s van, want ik kan niet wachten om te laten zien wat voor moois ik zelf in de Ardèche in Frankrijk heb geschoten! Laflaflaf!

2 Reactie's
  • Daniella
    Geplaatst op 17:27h, 20 april Beantwoorden

    Zo leuk Tamara! Een meisje, zo blij voor jullie. Geniet van je zwangerschap en kijk uit naar jullie kleine hummeltje straks 🥰

  • Marianne
    Geplaatst op 19:30h, 20 april Beantwoorden

    Hi Tamara, whow wat super leuk dat je gevoel je gelijk heeft gegeven. Hoe bijzonder is dat toch. En dat ze avontuurlijk wordt moet wel. Wat was het heerlijk met elkaar. En wat kwamen wij met veel beelden thuis. Geniet nog even van het werken en daarna heerlijk verlof om je voor te bereiden op alle knuffels die je moet gaan geven. 🥰

Geef een reactie