Knallen met boudoir fotoshoots: daar is het weer tijd voor!
8891
post-template-default,single,single-post,postid-8891,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Knallen met boudoir fotoshoots: daar is het weer tijd voor!

fotograaf-tamara-breda-zevenbergen-knallen-met-boudoir-fotoshoots

Knallen met boudoir fotoshoots: daar is het weer tijd voor!

Een tijdje geleden schreef ik al in een blog bericht dat ik er weer was. Dat was zeker het geval, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat de afgelopen maanden wel een zoektocht waren. Van een eigen bedrijf waarin ik veel tijd kon besteden aan alles wat daarbij komt kijken en optimaal kon knallen met boudoir fotoshoots, naar 3 dagen kunnen werken en proberen alles daarin te proppen.

Inmiddels begin ik steeds meer mijn ritme begin te vinden en heb ik weer mooie shoots mogen fotograferen. Toch niet niets, mama worden en een eigen bedrijf runnen. Ons kleine mannetje is al weer 7 maanden (iedereen zei altijd: de tijd vliegt, nou… de tijd vliegt inderdaad) en hij doet het fantastisch. Ik had me geen liever, leuker, gekker, schattiger en fantastisch mannetje kunnen wensen dan onze Moos.

Nu alles wat meer op een rijtje is, merk ik dat eraan toe ben om weer écht te gaan knallen met mijn andere kindje Blik en Bloos. Ik kijk uit naar toffe  fotoshoots, mooie gesprekken en de ontroering als ‘mijn’ boudoir beauty’s het eindresultaat tijdens de reveal zien. <3

Ik borrel van ideeën, met waarschijnlijk te weinig tijd om het uit te voeren, maar dan zien we dan wel weer. 😉

Een paar dingen die voor jou nu interessant zijn:

– Ik wil op korte termijn mijn 1e nieuwsbrief gaan schrijven en versturen. Wil je die ook ontvangen, dan kun je jezelf inschrijven via de footer op mijn website (onderaan alle pagina’s dus).

– Ik ben bezig met een aantal shootdagen met verschillende thema’s. Vorig jaar deed ik een ‘puur boudoir’ shootdag, maar voordat ik deze op insta kon delen, was deze al vol (met allemaal dames die ik al eens eerder mocht fotograferen). De dag zelf was ontzettend leuk en het resultaat was fantastisch. Daarom wil ik deze shootdag met ‘puur boudoir’ thema opnieuw organiseren (en als je inschrijft voor de nieuwsbrief, heb je de 1e kans om jouw plek te reserveren, samen met alle boudoir beauty’s die ik al eerder heb gefotografeerd).

– De andere thema’s van de shootdagen zal ik binnenkort bekend maken. (misschien ook wel in die nieuwsbrief :P).

– Volg je mij al op Insta? Via deze link ga je direct naar mijn profiel.

Als jij nou dit hele bericht hebt gelezen, denkt: “ik word helemaal enthousiast en wil graag een keer een boudoir fotoshoot boeken zodat ik mezelf ga zien zoals ik nog nooit gezien heb”, stuur me dan een berichtje en dan denk ik graag met je mee hoe we jouw boudoir fotoshoot het beste vorm kunnen geven en wanneer we deze kunnen plannen.

Voor nu, geniet van deze avond.

Liefs!

Geen reactie's

Geef een reactie