Back in business (en mijn zwangerschap op de foto)
8852
post-template-default,single,single-post,postid-8852,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Back in business (en mijn zwangerschap op de foto)

zwangerschap-op-beeld-buik-zwanger-foto

Back in business (en mijn zwangerschap op de foto)

Zo… hier ben ik weer!

In de maanden van mijn verlof heb ik ons lieve mannetje plat geknuffeld. Een plek in mijn hart ontdekt die ik nog niet kende. Uren gekeken naar dat mooie gezichtje als hij lag te slapen. Volop heb genoten van iedereen om ons heen die je letterlijk ziet oplichten als Moos binnenkomt. Inmiddels kan ik hele ‘gesprekken’ voeren met mijn zoon (hoe tof klinkt dat, mijn zoon). En super leuk om zo gek te mogelijk doen om die schaterlach tevoorschijn te toveren en nog veel meer moois! 

En aan de andere kant was het ook: vaak ‘s nachts wakker worden voor een voeding, ontelbaar veel luiers verschonen en wassen. Ineens je zorgen maken om dingen waarvan je vooraf had bedacht dat nooit te doen. Foeilelijke speeltjes kopen omdat hij daar zo blij van wordt en 24/7 klaarstaan voor een mannetje dat nog niets zelfstandig kan.

Inmiddels kan ik zeggen dat alles dubbel is als je mama wordt. Van dagen die über langzaam gaan, terwijl ze tegelijkertijd voorbij vliegen. Van het mooiste wat je is overkomen, tot best wel pittige momenten. Zo kan ik nog wel even doorgaan.

1 ding is zeker: ik zou niet meer anders willen. Dat heerlijke koppie met die (nu nog) tandeloze lach zien als je ook maar even (of wat langer) weg bent geweest, dat is gewoon goud.

En nu…

Nu is het tijd om weer dingen voor mezelf te gaan doen. Ik ben sinds 2 weken weer langzaam aan het opstarten met Blik en Bloos. En ik heb er zin in! Wel even wennen om alles zo te plannen dat ik op tijd in de studio ben, maaaaar… we komen er wel. 

Omdat ik zowel tijd voor mijn lieve mannetje als voor mijn andere kindje Blik en Bloos wil hebben, werk ik 3 dagen per week in mijn studio. Mijn tijd is daardoor beperkter dan voorheen. Daarom begin ik met maximaal 1 shoot per week, om eerst daar aan te wennen, te kijken hoe dat gaat en ervoor te zorgen dat ik de kwaliteit kan blijven leveren waar ik achter sta.

Dus, ben jij er aan toe om jouw fotoshoot te plannen? Let me know! Dan gaan we samen mooie plannen maken en laat ik je graag zien hoe mooi je bent.

Heel veel liefs,

Tamara

Ps: hieronder een aantal zelfportretten van mijn zwangerschap, op verschillende momenten gefotografeerd. Ik vond zwangere vrouwen altijd al fascinerend, nu mocht ik het zelf meemaken. En wat vond ik mezelf prachtig als zwangere vrouw, ik heb er echt van genoten. <3 Daarom heb ik toch op meerdere momenten mijn zwangerschap op de foto gezet. Trouwens schattig om terug te zien hoe klein mijn buik op de eerste zelfportretten nog was. Toen vond ik ‘m al groot, terwijl er eigenlijk nog niet zo heel veel te zien was, hahaha. De eerste foto is 12 november, die ernaast 22 maart. De rest van de foto’s zijn foto’s door de zwangerschap heen. 🙂

vergelijken-zwangerschap-4-maanden-verschil zelfportret-prille-zwangerschap-fotografie zwangerschaps-fotografie fotografie-zwangerschap-puur-portret artistiek-zwangerschaps-portret-fotografie zwangerschaps-fotoshoot-zwart-wit-portret romantische-zwangerschaps-foto

Instagram

Ik ga weer (proberen) regelmatig te posten op mijn Instagram pagina. Wil je mij volgen? Hier kun je mij vinden.

Geen reactie's

Geef een reactie