Persoonlijk nieuws: ik ben zwanger! Wajooooooow! - Blik en Bloos fotografie
8563
post-template-default,single,single-post,postid-8563,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Persoonlijk nieuws: ik ben zwanger! Wajooooooow!

tamara-fotograaf-ik-ben-zwanger-zwangerschapsshoot-verlof

Persoonlijk nieuws: ik ben zwanger! Wajooooooow!

Zo, dat is eruit. Ik. Ben. Zwanger. 🙂

En om precies te zijn: morgen ben ik 23 weken zwanger.

We zijn super blij dat we een kindje krijgen en heel dankbaar dat uiteindelijk we op alle testen en checks een goede uitslag hebben gekregen. Het is namelijk een beetje een gekke tijd geweest, met een afwijkende NIP-test, daarop volgend een vruchtwaterpunctie en uiteindelijk 4 weken in spanning zitten of ons kindje gezond is.

Maar het was al het wachten waard, want: ons kindje is gezond. YES!!

Daarom was het de afgelopen tijd wat stiller qua blogs en social media. Even volle focus op positiviteit en vervolgens was het tijd voor genieten nadat we het goede nieuws hebben ontvangen.

MAAR…

Nu ben ik er aan toe om de laatste maanden nog even gas te geven, zodat ik met een gerust hart mijn verlof in kan gaan en daar volop van kan genieten.

Half maart ben ik uitgerekend, dus ergens in maart hopen we ons kindje te mogen verwelkomen. Van begin februari t/m half juni ga ik met verlof, waarbij ik juni ga gebruiken om rustig op te starten. Dat houdt in dat ik tot eind januari shoots kan plannen en na mijn verlof weer vanaf juli.

Dus als jij jouw zwangerschapsshoot (of boudoir fotoshoot, of portret shoot of personal branding fotosessie) nog wilt plannen en ergens in de periode van mijn verlof het resultaat nodig hebt, dan raad ik je aan om dat voor mijn verlof te doen. 😉

Update: helaas is het niet meer mogelijk om jouw fotoshoot voor mijn verlof te plannen. Alle plekjes zijn geboekt.

Ik heb altijd al een fascinatie voor zwangere vrouwen gehad en was méga benieuwd naar hoe het voelt om leven in je buik te hebben. En dat is echt geweldig. Uitleggen hoe het voelt is echt lastig, ik snap nu waarom niemand me dat echt kon vertellen. Het voelt een beetje als lichte bubbeltjes/plopjes en af en toe echt een soort schopje. Beter dan dat kan ik het niet omschrijven… Maar zo fijn dat ik het nu zelf mee mag maken. <3

En in het kader van ‘practice what you preach’ heb ik al een paar keer zelfportretten gemaakt. Hieronder een aantal zelfportretten die ik afgelopen week maakte tijdens een mini ‘zwangerschapsshoot’. Zo bijzonder dat ik nu zelf zo’n prachtig zwanger lichaam heb en nóg meer ga krijgen. Laflaflaf!

zwanger-in-verwachting-fotoshoot-bredastoere-zwangerschaps-fotoshoot-bredazwanger-eerste-kindje-zwangerschapsshootin-verwachting-eerste-kindje-fotografie-bredazwangerschapsshoot-breda-tamara-zelfportretfotoshoot-zwangerschap-eerste-kindjeminimalistische-zwangerschaps-fotoshoot-bredaromantische-zwangerschapsshoot-breda

Wil jij ook een zwangerschapsshoot? Of ben je niet zwanger en wil je toch mooie foto’s? Dan mag dat natuurlijk ook. 😉 Dan kun je meer informatie vinden over mijn fotoshoots op mijn boudoir pagina, mijn portretten pagina en mijn personal branding pagina. Ook op mijn instagram pagina vind je meer voorbeelden van mijn recente werk.

Geen reactie's

Geef een reactie