Shootdag - "PUUR" - Blik en Bloos fotografie
8914
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8914,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

SHOOTDAG – “PUUR”
30 april 2023

Op zondag 30 april organiseer ik een shootdag met een “Puur” thema.
Mooie boudoir en/of portretfoto’s op een zwarte achtergrond.

Deze dag organiseer ik in samenwerking met visagiste en haarstyliste Urmila Singh.

pure-boudoir-fotografie-zwart-wit-portret-fotografie-breda

Wat houdt deze fotosessie in?

 

  • Maximaal 45 minuten fotoshoot
  • Tijd voor 2 verschillende outfits
  • Je wordt gefotografeerd met een zwarte achtergrond, mag als boudoir én portret
  • Haarstyling & make-up voor een ‘out of bed/naturel dag look’
  • 1 print op fine art fotopapier (inclusief passe partout van 20 x 25 cm, in een wissellijst met museumglas)
  • De foto van de print in webformaat (lage resolutie)
  • Mogelijkheid om bij te bestellen
  • Bestedingstegoed van € 50 om te besteden aan extra prints van deze sessie (geldig op de bewaarbox, een album, een vergroting voor aan de muur of een 9-up)

 

Kosten:
€ 347
 (waarde van € 457)

speels-zwart-wit-portret-shootdag-breda-zevenbergen-brabant

Starttijden zondag 30 april 2023

 

11:30 uur

 

12:45 uur

 

15:00 uur

Belangrijk

Zorg dat je stipt op het afgesproken tijdstip aanwezig bent voor jouw fotosessie. Dit om er zeker van te zijn dat de fotosessies niet uitlopen en niemand hoeft te wachten. Ook hebben Urmila en ik op die manier een moment om na elke sessie zowel de stylingruimte als de studioruimte weer in orde te maken voor de volgende shoot.

Elke fotosessie duurt maximaal 3 kwartier, in totaal ben je met haarstyling en make-up 1 uur en 45 minuten op locatie.

puur-portret-shootdag-zwarte-achtergrond-witte-trui-boudoir-fotograaf
puur-shootdag-boudoir-naakt-nude-fotografie-fotograaf-breda

Wat bedoel je met “PUUR”?

Er is lichte make-up en haarstyling inbegrepen, een mooie out of bed/naturel dag look.

 

Qua outfit is het mooi om iets te kiezen met een effen kleur, in zwart of wit. Dit combineert erg mooi met mijn zwarte achtergrond. Zeker als het een zwart-wit foto wordt.

 

Ik wil tijdens deze dag toffe, tijdloze foto’s creëren, waarbij jij jezelf ziet zoals je dagelijks bent. Je kunt kiezen voor foto’s in boudoir stijl, maar je mag ook voor portretfoto’s in een zwarte of witte outfit gaan. Net waar jij naar op zoek bent en het beste bij jou past.

 

Als je een aantal foto’s samen met je moeder, zus, dochter of vriendin wilt kan dat ook. Dan kun je de sessie twee keer boeken en is er naast de foto’s van jullie ieder apart, ook de mogelijkheid om ook een aantal foto’s van jullie samen te maken.

moeder-dochter-puur-portret-fotoshoot-fotograaf-brabant

“PUUR” shootdag

Waarom deze shoot?

 

Zodat je een mooie, tijdloze boudoir foto van jezelf hebt van hoe je nu bent. Als je kiest voor een portretfoto, kun je deze foto ook gebruiken voor je online uitingen als profielfoto, zodat je weer een up-to-date foto hebt.

 

Ik ga je laten zien dat je een schitterende vrouw bent. Daarbij is authenticiteit voor mij belangrijk, daarom help ik je bij het poseren en zorg ik ervoor dat ik de blik vang die jou typeert. Ik wil namelijk dat jij jezelf bent en dat 100% uitstraalt op de foto’s.

Tijdens de shoot

 

Je wordt ontvangen in de stylingruimte, waar Urmila jouw haar en make-up gaat doen. Bij deze “PUUR” boudoir en portret fotoshoot zal het om een lichte visagie gaan, een out of bed/naturel dag look. Dit duurt ongeveer drie kwartier.

 

Vervolgens kun je rustig omkleden, nog even wat drinken en acclimatiseren. Dan gaan we de foto’s maken in de studio, de shoot duurt ook ongeveer drie kwartier.

 

Tip: Neem je favoriete outfit mee en trek die aan als je naar huis gaat. Plan ‘s avonds iets leuks, zo kun je optimaal gebruik maken van de professionele haarstyling en make-up.

Na de shoot

 

We plannen jouw persoonlijke reveal na de shoot. Je krijgt de foto’s gepresenteerd in een mooie slideshow en vanuit daar kun je jouw favoriete foto kiezen die je als fine art print in passe partout wilt ontvangen. Deze foto ontvang je ook in lage resolutie op webformaat, zodat je deze op je telefoon kunt bekijken.

Tijdens deze reveal en bestelsessie kun je aanvullend kiezen voor een grote foto of een 9-up in een lijst aan de muur, een bewaarbox met fine art prints, een album, een folio en de bestanden in hoge resolutie.

museumglas-versus-normaal-glas-vergroting

Prints

Ik ben een fotograaf die werkt op basis van prints. Ik ben er van overtuigd dat je foto’s een plek in je huis moet geven, zodat je er elke dag van kunt genieten. Zeker als je een professionele fotoshoot doet, is de kunst die we creëren het waard om gezien te worden.

 

Daarom is bij deze fotosessie standaard een print op fine art fotopapier inbegrepen. Deze komt in een passe partout en ook zit er een wissellijstje met museumglas omheen zodat het kant en klaar is om neer te zetten of op te hangen. Op het voorbeeld zie je aan de linkerkant het museumglas, alsof er niets voor zit. Zo mooi!

 

Als je voor een vergroting voor aan de muur, een bewaarbox of album wilt gaan, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Je ontvangt € 50 tegoed die je kunt besteden aan extra prints van deze sessie (geldig op de bewaarbox, een album, een vergroting voor aan de muur of een 9-up).

foto-printen-album-vergroting-bewaarbox-fine-art-fotoprint
Print producten om bij te bestellen.

Dit wil ik!

Ben jij enthousiast geworden en wil je een mooie, tijdloze en ‘100% jij’-foto om thuis een prominente plek te geven? Dan kun je via de “Boek jouw tijdslot” mij een berichtje sturen. Geef daarbij jouw twee voorkeurs tijdslotten aan voor de shootdag op zondag 30 april, zodat ik daar rekening mee kan houden bij het plannen.

 

Je ontvangt van mij vervolgens de factuur voor de fotosessie.

 

Op het moment dat deze is voldaan, staan de datum + het tijdstip definitief voor jou gereserveerd.