Vavavoom - Blik en Bloos fotografie
8056
page-template-default,page,page-id-8056,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Vavavoom

VAVAVOOM

 

Als je voor “Vavavoom” kiest, dan kies je voor ‘all the way’. Tijdens deze sessie zit alles erop en eraan en gaan we samen op zoek naar de foto’s waar jij altijd al hebt van gedroomd. Oftewel: jouw ultieme fotoshoot, inclusief een goed doordacht totaalconcept.

 

Hieronder kun je lezen wat je kunt verwachten als je voor een “Vavavoom” fotoshoot kiest. Elke vorm van fotografie kunnen we in een Vavavoom-sausje gieten. Zowel boudoir, portret, personal branding als een fotoshoot met jou en de jouwen.

american-beauty-boudoir-fotoshoot-rozenblaadjes-breda

Wat kun je verwachten?

Plannen fotoshoot

De eerste stap is dat je mijn foto’s mooi vindt en past bij wat je zoekt. Probeer jezelf eens in bovenstaande foto’s te denken. Lukt dat? Dan hoor ik het graag van je.

 

Vervolgens bellen we zodat ik al je vragen kan beantwoorden en we samen kunnen overleggen welke locatie bij jouw wensen past.

 

Op basis daarvan kan ik een aantal datums voorstellen en ook mijn visagiste/haarstyliste benaderen. Als de locatie én wij alle drie beschikbaar zijn op dezelfde datum, dan ontvang je een factuur van 50% van de sessiekosten als reserveringsvergoeding voor jouw datum en tijdstip. Op het moment dat deze is voldaan, staat de studio definitief voor jou gereserveerd. De overige 50% moet 14 dagen voor aanvang van de fotoshoot voldaan zijn. Als de shoot al binnen een maand plaatsvindt, dan ontvang je de factuur voor de volledige sessiekosten.

Aanloop naar jouw fotoshoot

In de aanloop naar jouw fotoshoot zien we elkaar tijdens een persoonlijk gesprek om samen jouw droom fotoshoot te ontwerpen. We kijken samen naar jouw persoonlijke wensen, welke uitstraling je jouw foto’s wilt geven, wat je kunt dragen om de look te creëren die jij voor ogen hebt en wat je allemaal nog meer mee mag nemen.

 

Alles om ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid en vol energie naar de fotosessie komt. Het is namelijk echt jouw dagje me-time met meer dan genoeg tijd om volop te genieten! Als je daarna nog vragen hebt dan mag je mij uiteraard altijd bellen of mailen.

 

Tip: plan de avond van jouw fotoshoot iets leuks buiten de deur (zoals een etentje of een avondje uit), want je zult er fantastisch uit zien!

Tijdens de fotoshoot

Jouw fotosessie is voor jou speciaal op maat gemaakt. Je wordt ontvangen met koffie, losse thee, fris, gezonde snacks en vers fruit, we bekijken dan samen wat je allemaal mee hebt genomen. Zo kun je al helemaal in de sfeer komen. Vervolgens worden je haren en make-up gedaan door een professionele visagiste/hairstyliste en kun je heerlijk genieten van al dat gefriemel aan je gezicht en haren. Zij laat het mooiste van jezelf naar voren komen door je sterke punten te accentueren.

 

Tijdens de fotoshoot coach ik jou in elk moment met subtiele aanwijzingen, zullen we samen veel lachen en kun je elk moment helemaal in je opnemen terwijl je jezelf een echte filmster voelt. Je wordt in verschillende poses gefotografeerd en zal versteld staan van het resultaat.

Bewerken van de foto’s

Als de fotoshoot voorbij is, spring ik direct achter mijn Macbook. De foto’s gaan meteen van de camera af, zo op mijn Macbook en in een back-up naar een externe locatie. Vervolgens ga ik aan de slag met de foto’s door jouw mooiste foto’s te selecteren. De selectie met foto’s wordt professioneel bewerkt, geretoucheerd en klaargezet voor jouw reveal- en bestelsessie.

Persoonlijke reveal- en bestelsessie

Binnen 2 weken na afloop van de fotoreportage ontvang ik je graag voor jouw persoonlijke  reveal- en bestelsessie. Tijdens deze sessie krijg je het resultaat te zien in een mooie slideshow en kun jij zelf beslissen welke foto’s je graag in jouw mini album terug wilt zien.

En waarschijnlijk wil je de foto’s ook op andere plekken in je huis neerzetten of ophangen. Bijvoorbeeld als vergroting voor aan de muur, een bewaarbox met losse passe partouts, een 9-up lijst, een luxe album in een bewaarbox of een folio voor op je nachtkastje. Dit alles ligt binnen één week tot 6 weken voor je klaar, afhankelijk van de producten die je kiest.

Stay in touch!

Op het moment dat je al je prachtige prints hebt ontvangen, is het afgerond en heb jij prachtige foto’s van jezelf die je een mooie plek in huis kunt geven. Vervolgens blijf ik graag met jou in contact via Instagram of Facebook. Zo leuk!

Ps: ik word altijd heel blij van leuke reacties en vind het tof om jouw mooie foto’s aan anderen te laten zien (maar alleen als jij dat wilt). Ik zou het daarom leuk vinden als je jouw ervaring achterlaat op mijn Google bedrijfspagina.