Werkwijze - Blik en Bloos fotografie
7764
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7764,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

WERKWIJZE

Foto’s als print

 

Foto’s moet je vasthouden, je moet ze voelen.
Op die manier kun je ze koesteren en bij je houden.

 

Daarom werk ik op basis van prints, oftewel: het eindresultaat. Ik geloof namelijk niet in foto’s op de computer, maar wel in foto’s die een plekje in huis krijgen. Op die manier kun je dagelijks van de foto’s genieten en krijgen ze de plek in jouw leven die ze verdienen.

Want het lijkt nu misschien leuk om foto’s alleen als digitaal bestand te hebben. Maar zo kan ik zelf bijvoorbeeld al geen dvd’s meer kijken, omdat mijn huidige laptop hier geen ingang meer voor heeft. Oftewel: de technologie verandert zo snel, dat het heel waarschijnlijk is dat je binnen nu en een aantal jaren de foto’s niet meer kunt bekijken. 

 

Een print is iets wat je heel je leven bij je kunt dragen en kun je zelfs doorgeven aan jouw kinderen of kleinkinderen. Het is iets blijvends, iets tastbaars. 

Ik help je graag met nadenken over waar jij de foto’s een plek in jouw huis wilt geven. Misschien mag jouw tofste boudoir foto als vergroting boven je bed in de slaapkamer. Of wil je een prachtig album, zodat je alle foto’s van de shoot gebundeld bij elkaar hebt in een mooi overzicht. Of je wilt een bewaarbox met losse foto’s, zodat je elke week een andere foto in het wissellijstje kunt doen wat op kast staat. Samen gaan we op zoek naar de eindbestemming, zodat ik daar tijdens het fotograferen ook rekening mee kan houden.

KIES JOUW FOTOSHOOT IN 3 STAPPEN

Je kunt jouw fotoshoot in 3 stappen samenstellen, waarbij je kunt kiezen uit de soort fotoshoot, een stijlpakket en welke producten je als eindresultaat wilt.

Stap 1: Soort fotoshoot

.
LOVESHOOT 

loveshoot-engagement-pre-wedding-shoot-fotoshoot

.
NEWBORN 

lifestyle-speelse-newborn-fotoshoot

.
Gezin 

lifestyle-gezin-fotoshoot-vrachelse-heide-breda-teteringen

Stap 2: Stijl van de fotoshoot

vavavoom-pakket-prijzen-fotografie

VAVAVOOM

Als je voor VAVAVOOM kiest, dan kies je voor ‘all the way’. Tijdens deze sessie zit alles erop en eraan en gaan we samen op zoek naar jouw ultieme fotoshoot, foto’s waar jij altijd al hebt van gedroomd.

 

Tijdens een VAVAVOOM sessie gaan we uit van jouw mooiste versie van jezelf. Samen gaan we op zoek naar jouw ideaal en krijg je een hoop tips en tricks hoe je jezelf volledig kunt voorbereiden op de shoot. 

puur-pakket-prijzen-fotografie-breda

PUUR

Als je gaat voor PUUR, dan word je geportretteerd zoals jij bent. Wie ben jij? Waar sta jij voor? Wat vind jij belangrijk? Samen gaan we op zoek naar jouw ‘echte ik’ en vertalen we jouw innerlijk naar buiten. 

 

Hierbij is authenticiteit voor mij heel belangrijk. Ik help je uiteraard bij het poseren tijdens de shoot, maar alles zal 100% uitstralen dat jij echt jezelf bent op de foto’s.

speels-pakket-prijzen-fotografie

SPEELS

Bij SPEELS maken we portretten van jou en jouw geliefden, waarbij we fijn naar buiten gaan. Bij deze stijl ligt de nadruk meer op in het moment zijn en genieten met elkaar. Momentopnames in het leven die je wilt vastleggen om samen nog jarenlang op terug te kijken. 

 

Uiteraard met tips om het mooiste eruit te halen, maar wel hoe jullie zijn en wat bij jullie past.

Voorbeeld: boudoir fotoshoot in 3 stijlen

Je kunt dus zelf kiezen welke in welke stijl je wilt worden gefotografeerd. Klik op het uitklap-pijltje en lees hoe je dit kunt toepassen.

Bekijk voorbeelden

Je kunt een boudoir fotoshoot in VAVAVOOM stijl kiezen, waarbij jouw haren en make-up worden gedaan en je helemaal gestyled wordt gefotografeerd. Ook kun je hierbij gebruik maken van de Blik en Bloos collectie, zodat je items kunt dragen die je zelf niet zo snel zou aanschaffen.

Kies je voor een PUUR boudoir fotosessie, dan wordt je meer naturel gefotografeerd. We richten ons op jouw eigenschappen en laten jouw persoonlijkheid de hoofdrol spelen in de fotoshoot.

Bij een SPEELS boudoir fotosessie gaan we naar buiten en richten we ons op het moment. Zodat je kunt opgaan in het plezier maken en spontaan wordt gefotografeerd. Zo is het tof om bijvoorbeeld met een off shoulder trui en blote benen mooie foto’s te maken terwijl jij danst in het avondzonnetje. 

Op die manier kun je bij alle vormen van fotografie kiezen welke stijl het beste bij jou en jouw wensen past.

Stap 3: Producten

Na de fotoshoot plannen we een reveal- en bestelsessie. Tijdens deze sessie presenteer ik je de foto’s en kun je kiezen welke foto’s jij graag in printvorm wilt bestellen. Dit kunnen we in mijn studio plannen, maar is ook mogelijk om via Skype te doen. Standaard is er bij een fotoshoot een handgemaakt, linnen mini album inbegrepen. Wil je daarnaast voor extra producten kiezen, dan kan dat uiteraard. Mocht je liever een groter album wensen of bijvoorbeeld een bewaarbox ipv het mini album, dan kun je de waarde hiervan inzetten voor het product van jouw wensen.

 

Op het moment dat jij jouw keuze hebt gemaakt, ga ik aan de slag om het voor je in orde te maken en te bestellen. Vervolgens liggen de producten binnen 2 tot 4 weken voor je klaar, afhankelijk van het soort product. Van alle foto’s die je kiest als print, ontvang je ook het digitale bestand in webformaat in een online gallery.

Je kunt kiezen voor de volgende producten:

  • Bewaarbox met fine art prints in passe partout
  • Wissellijst
  • Kleine bewaarbox met prints op standaard fotopapier
  • 9-up: een lijst met een passe partout met daarin 9 foto’s
  • Vergroting met museumglas of normaal glas
  • Album, met keuze voor een passende bewaarbox
  • Folio: een cover met 2 foto’s die je staand neer kunt zetten
  • Reveal film
  • Digitale bestanden in webformaat (en mogelijkheid om te upgraden naar hoge resolutie)