Foto Breda: 15 dagen vol schoonheid - Babet
3359
post-template-default,single,single-post,postid-3359,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Babet

15 dagen vol schoonheid: Babet

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik op de foto mocht zetten tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is Babet uit Dongen aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

foto-breda-noord-brabant

Wat betekent schoonheid voor jou?

Een mooi zacht persoon, qua innerlijk.
Een mooi persoon van buiten.
Maar vooral een leuke persoonlijkheid.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Als mijn haren heel leuk zitten! Hihi, mooie kleren aan heb en iets leuks mag gaan doen. Ik hoef niet zo zeer chique aangekleed te zijn om mij mooi te voelen. Een stoere spijkerbroek en toffe sneakers zijn soms ook al voldoende!

glamour-portret-foto-breda

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Ongesteld,
Hormonen,
Zwanger,
Baby,
Mama.

Ik heb er eigenlijk nooit zo over na gedacht. Over de betekenis van vrouw. Maar dit bovenstaande is het eerste wat in mij opkomt.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Hmm, vanaf mijn navel en alles daarboven ongeveer. Hihi maar er mag veel veranderd worden hoor!

foto-breda-glamour-fotoshoot

Vertel me jouw verhaal

Ik ben Babet Trommelen, 19 jaar oud en heb mijn eigen bedrijfje Babet Trommelen Fotografie. Ik doe deze glamourshoot samen met mijn moeder, om zo Tamara aan het werk te zien, een gezellig momentje met mijn moeder heb en omdat ik de foto’s altijd goed kan gebruiken! 🙂 Ik zit momenteel nog op school, studie fotografie leerjaar 4. Mijn hobby’s zijn: Natuurlijk fotograferen! En scouting, shoppen, terrassen, naar de bios gaan en noem maar op!

“Ik ben een persoon die…”

…kwetsbaar is.

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Ik ben nog steeds bezig met mijn persoonlijkheid te ontwikkelen. Ik ben nu ongeveer driekwart jaar ‘stabiel’. En ondanks mijn medicijnen waardoor ik 12 kilo ben aangekomen voel ik mij goed. Maar graag zou ik nog wat willen afvallen!

moeder-dochter-portret-foto-breda

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Ik voel mij nog niet oud en wijs genoeg om hier al een antwoord op te geven :). Het enige wat ik mij kan bedenken is. Geniet van je naaste!

Zo ontzettend leuk om een collega fotografe te mogen fotograferen tijdens een glamour fotoshoot! Ik ken Babet van een fotografie seminar dat ik volgde en zie haar sindsdien regelmatig op andere fotografie evenementen. Altijd als ik haar zie lacht ze breeduit met die geweldige lach van haar, heel aanstekelijk. 😉 

Ze kwam samen met haar moeder Anja, omdat ze graag een foto met haar samen wil. Hierboven heb je al het resultaat van hen samen kunnen zien en morgen komt Anja online met haar foto’s!

Ik vind het heel tof dat ze op 19-jarige leeftijd al een eigen bedrijf runt en heeft gevonden wat ze geweldig vindt om te doen! You go girl!! Veel plezier van de foto’s Babet!

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je zelf een glamourshoot boeken? Stuur me dan een berichtje via deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie