Foto de luxe: 15 dagen vol schoonheid - Chantal
3588
post-template-default,single,single-post,postid-3588,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Chantal

15 dagen vol schoonheid: Chantal

Per 1 september presenteer ik je 17 dagen lang elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Op de een-na-laatste dag is Chantal aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

foto-de-luxe-glamour-fotoshoot

Wat betekent schoonheid voor jou?

In eerste plaats als je mooi bent van binnen dan straal je dat ook uit. Een mooi karakter maakt van iedereen een schoonheid. Schoonheid is voor mij niet per definitie ‘superknap, rimpelloos of jong’ maar vooral authentiek, puur en naturel.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Ik denk als ik op vakantie ben; uitgerust, relaxed, beetje gebruind, nauwelijks make-up, dan straal je rust en geluk uit. Alles wat je nodig hebt om er mooi uit te zien.

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

In eerste plaats; mama van 2 prachtige jongens en vrouw van mijn lieve kerel met de allerbelangrijkste mama-vrouwtaken die er maar zijn in het leven zo goed mogelijk te vervullen. Daar word ik het allerblijste van!

Daarnaast ben ik een echt meisje-meisje of zeg maar vrouw-vrouw haha ik houd er zeker van om mezelf te verwennen met bijv kapper, mooie kleding en schoenen. Ook ben ik gek op mooie spulletjes zoals luxe make-upjes, sieraden, tassen enz enz

foto-de-luxe

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn innerlijk, ik ben altijd en bij iedereen dezelfde Chantal. En mijn open uitstraling.

Vertel me jouw verhaal

Ik ben Chantal en voel me altijd nog een ‘meisje’ ipv een vrouw 😉 alhoewel de spiegel me vaak toch het laatste verteld… Ik ben heel gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven, waarmee ik 2 prachtige zoontjes heb van 6 en 9 jaar. Daarnaast is mijn passie fotograferen wat ook meteen mijn werk is. Ik fotografeer onder de naam ‘kroonmoment‘ de mooie en echte momenten in het leven.

“Ik ben een persoon die…”

…geniet van het leven, vrolijk en positief is. Zorgelijk en trouw is in vriendschappen. Die veel van zichzelf moet, ik leg mezelf hoge doelen op, op werk-en privegebied. Daarnaast ben ik ontzettend perfectionistisch is, ga tot het uiterste, verwacht eigenlijk dat iedereen zo’n mentaliteit heeft… kan daardoor wel eens jaloers zijn op mensen die het wat luchtiger aanpakken.

foto-de-luxe-breda

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Mijn gezin stabiel en happy houden zorgen dat alles loopt voor iedereen, dat iedereen lekker in zijn vel zit, goed eet enz. Daarnaast dat mijn fotografie business groeit en floreert.

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Blijf dicht bij jezelf, zorg ook goed voor je zelf. Mijn lijfspreuk is ‘ life is about moments’ ofwel koester je mooie en belangrijke momenten in je leven, ben blij met wat je hebt. Daarbij: haal eruit wat er in zit, heb ik ook een mooie spreuk voor: ‘ live life to the max’! 🙂

Chantal, super leuk dat je aan mijn project mee wilde doen! Ik ken Chantal al een tijdje en heb zelfs al samen met haar een aantal opdrachten gefotografeerd, zo leuk! Chantal is een dame met een drukke agenda, maar zorgt er altijd voor dat ze er buiten schooltijd echt voor haar 2 kids is. Respect daarvoor!

Ze is een prachtige dame, met een lekker spontane lach en een heel lieve uitstraling. Ze moest een paar tranen wegvegen tijdens de onthulling van haar foto’s en dat bewijst mij dat ik dit wil blijven doen. Ze heeft nu mooie portretfoto’s van zichzelf om voor altijd op terug te kijken. Niet alleen voor haar, maar ook voor haar 3 mannen! 

Chantal, je bent een topper. Loop jezelf niet voorbij, je mag er zijn! Ik hoop dat we in de toekomst nog meer opdrachten samen kunnen fotograferen, dat lijkt me een feestje! Enjoy de foto’s!

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je zelf zo’n foto de luxe portret laten maken tijdens een glamour fotoshoot? Stuur me dan een berichtje via deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie