Fotograaf glamour: 15 dagen vol schoonheid - Marion
3544
post-template-default,single,single-post,postid-3544,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Marion

fotograaf-glamour

15 dagen vol schoonheid: Marion

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik als fotograaf voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is Marion aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

fotograaf-glamour-ooterhout

Wat betekent schoonheid voor jou?

Schoonheid komt van binnen, wanneer je straalt vanuit je body en mind is dat de spiegel naar buiten. Jezelf zijn, puur zijn, en natuurlijk hoort daar ook jouw uiterlijke verzorging bij!

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Haha dat is eigenlijk precies zo: wanneer ik goed in mijn vel zit, aandacht besteed aan mezelf en mij goed verzorg, dan voel ik mij het allermooist.

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Vrouw zijn betekend voor mij bovenal moeder, dochter, zus en vriendin zijn.

fotograaf-glamour

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn positiviteit, mijn spontaniteit, mijn zorgzaamheid en mijn lange benen!

Vertel me jouw verhaal

Het mooiste in mijn leven is mijn 9 jarige dochter Jayla, zij is mijn diamant! Daarnaast ben ik schoonheidsspecialiste, in mijn studio genaamd Body Bliss. Ik vind het een uitdaging, iedereen een moment van totale ontspanning te laten beleven en daarbij, een prachtig verzorgde uitstraling te geven!

“Ik ben een persoon die…”

Ik ben een persoon die zichzelf in het verleden behoorlijk is kwijt geraakt. Ik ben een persoon die trots is op wie ik nu ben en wat ik tot op heden bereikt heb.

fotograaf-glamour-portret

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Mijn doel is te blijven groeien zowel in mijn vakgebied als te blijven werken aan mijn innerlijke zelf.

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Ga op zoek naar jouw grenzen!
Volg jouw pad!
Geniet! Ook van de hele kleine momenten!
En neem zo nu en dan even tijd voor jezelf!

Marion was aangemeld voor dit project door haar beste vriendin Giada. Giada wilde haar namelijk dit cadeau doen, omdat Marion het echt verdient om mooie foto’s van zichzelf te hebben. Ik heb Marion leren kennen als een gezellige dame met een prachtige lach! En die lach kwam vaak tevoorschijn tijdens de glamour fotoshoot, want lachen kan Marion als de beste!

Marion noemt haar benen als wat ze fysiek het mooiste vind aan zichzelf. Ik snap dat wel. Want door die ellelange benen is ze prachtig lang, wel 1.81m! Ik snap nu eindelijk wat niet zo lange fotografen moeten doorstaan bij het fotograferen, want ik had zelfs af en toe een opstapje nodig. 😉 

Heel veel plezier van je foto’s Marion, ik vond het een topmiddag!

Liefs,
Tamara 

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je zelf een fotoshoot vol glamour boeken? Boek dan nu jouw glamour fotoshoot via deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie