Fotograaf Oosterhout: 15 dagen vol schoonheid - Urmila
3345
post-template-default,single,single-post,postid-3345,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Urmila

fotograaf-oosterhout-noord-brabant

15 dagen vol schoonheid: Urmila

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik als fotograaf voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat.

Vandaag is Urmila aan de beurt met haar verhaal en foto’s. Urmila heeft alle dames voorzien van prachtige make-up en hairstyling en is zelf ook een beauty. Tussen de bedrijven door vonden we tijd om ook Urmila te fotograferen. Dit is in een wat andere setting dan de andere dames. We hebben de foto’s namelijk niet in de studio gemaakt, maar op de Vrachelse Heide bij Oosterhout.

fotograaf-oosterhout-noord-brabant

Wat betekent schoonheid voor jou?

De innerlijke rust van je geest dat is een natuurlijke schoonheid voor mij, Gemoedsrust is mentale en emotionele kalmte, zonder zorgen, angsten of stress. Je geest is rustig en het gevoel van geluk en vrijheid kan je zo beter ervaren.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Als ik lekker in mijn vel zit voel ik de balans in mijn lichaam. Dan ben ik het mooist.

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Als vrouw staan wij centraal in het leven, we doen wat we kunnen, we weten nooit wat voor wonder wij verrichten in ons leven of in het leven van een ander.

fotograaf-oosterhout-vrachelse-heide

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn innerlijke uitstraling.

Vertel me jouw verhaal

Ik vind het ontzettend leuk dat ik aan dit project mee mag werken. Voor mij is het heel belangrijk dat ik tot mensen kan doordringen en ze in kan laten zien hoe mooi ze zijn door simpele handelingen te doen en alledaags het beste uit zichzelf te halen.

“Ik ben een persoon die…”

…die altijd probeert positief in het leven te staan.

glamour-fotograaf-oosterhout

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Ik zal mijn best blijven doen om mensen nog mooier te maken. Als ik mensen zie lachen, dan word ik daar heel blij van.

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Be Beautiful en be always yourself…Live each day as if your life had just begun.

Urmila heb ik leren kennen als een persoon die er vol voor gaat en waar je heel fijn mee kunt samenwerken. Ze heeft al aan een half woord genoeg! Wat ik mooi vind om te zien is dat ze echt het mooiste uit een (in dit geval) dame naar voren haalt en alle sterke punten super mooi weet te accentueren. Bij alle dames die ik heb mogen fotograferen liet ze vooral de ogen enorm spreken. Ik weet niet hoe ze het doet, maar bij iedereen knalde de ogen bijna van de achterkant van mijn camera en nu mijn computerscherm af. 😉

Naast visagiste/bruidsstyliste is ze ook nog een echt familiemens. Heerlijk om alle verhalen over haar gezin te horen, elke keer als ze er weer is. De positiviteit waar ze het zelf zojuist over had, is helemaal waar. De positiviteit spat er vanaf! 😉

Urmila, dankjewel voor je fantastische bijdrage aan dit project. Heel erg leuk dat ik ook jou mocht fotograferen! 

Liefs,
Tamara

Ps: Wil je meer over Urmila weten? Bekijk dan nu meer informatie over haar bedrijf The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je zelf een glamour fotoshoot boeken? Laat het me dan weten via het contactformulier op deze pagina.

2 Reactie's
  • Urmila Singh
    Geplaatst op 11:04h, 05 september Beantwoorden

    Zo lief

  • Urmila Singh
    Geplaatst op 11:04h, 05 september Beantwoorden

    Zo lief

Geef een reactie