Fotoshoot glamour: 15 dagen vol schoonheid - Bianca
3528
post-template-default,single,single-post,postid-3528,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Bianca

fotoshoot-glamour

15 dagen vol schoonheid: Bianca

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is Bianca aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

fotoshoot-glamour-portret

Wat betekent schoonheid voor jou?

Schoonheid zit van binnen. Inner beauty. Een goede balans tussen je lekker voelen en mijn innerlijke leven zijn voor mij een voorwaarde voor een gelukkig leven. De pracht die je uitstraalt bepaalt je stemming. Iedereen kan mooi zijn op zijn of haar manier.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Wanneer ik een mooie vlotte en hippe outfit aan heb, mijn haar en nagels sharp on top heb, killer heels aan heb en mooie make up op heb en kan stralen. Ook als ik me zelfverzekerd voel, voel ik me mooi.

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Ik denk dan aan kracht, baren, kinderen en hormonen. Als vrouw ben je sterk, onafhankelijk, goed opgeleid en succesvol. Je bent een duizenpoot. Ik geniet ervan om vrouw te zijn.

fotoshoot-glamour

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn haar en mijn ogen en mijn spontaniteit.

Vertel me jouw verhaal

Ik ben Bianca Gietel, 46 jaar en woon in Almere met m’n zoon. Ik ben momenteel bezig met mijn opleiding medische pedicure en wil als ik mijn diploma op zak heb mijn eigen praktijk beginnen. Ik vind het prettig om te ondernemen en had in het verleden een nagelsalon. Ik ben gek op reizen en alles op het gebied van mode. Ik ben een free spirit en hou van uitdagingen.

“Ik ben een persoon die…”

…heel down to earth is en kan genieten van de kleine dingen waarvoor ik erg dankbaar ben.

fotoshoot-glamour-breda

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Op dit moment is het doel in mijn leven het halen van mijn diploma medische pedicure en mijn praktijk te starten

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Blijf vooral jezelf

Ik heb Bianca leren kennen als een echte glamourlady. Ze is helemaal gek op hoge hakken en had dan ook een stuk of 10 paar hakken meegenomen naar de glamour fotoshoot. Ook qua kleding konden we helemaal los gaan, want naast high heels houdt ze ook van mooie kleding en accessoires.

Ze zit op dit moment weer met haar neus in de boeken en gaat er helemaal voor, respect! Ik vind het zo leuk om te zien dat ze ook heel gek op haar zoon is, echt een trotse moeder! Ze is altijd in voor een feestje en maakt volgens mij gewoon van elke dag echt een feestje!

Bianca, super leuk dat je mee hebt gedaan aan dit project. Veel plezier van de foto’s en succes met je studie en praktijk!

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je zelf mooie glamour foto’s aan de muur? Laat het me weten met een berichtje via deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie