Glamour dag: 15 dagen vol schoonheid - Janny
3226
post-template-default,single,single-post,postid-3226,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Janny

glamour-dag

15 dagen vol schoonheid: Janny

Per 1 september presenteer ik je 17 dagen lang elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is de allerlaatste dame aan de beurt. En een hele speciale, namelijk: mijn mama! Hierbij het verhaal en de foto’s van mijn moeder Janny.

glamour-dag

Wat betekent schoonheid voor jou?

Het gevoel van Yin en Yang !
Schoonheid zit van binnen en dat kan je van buiten uitstralen

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Als ik goed in mijn vel zit! Je leven op de rit, haren in model en uitgerust van de vakantie weer thuis komt!

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Doe gewoon lekker mijn eigen ding, mijn kinderen zijn volwassen.
Ik heb leuk werk, af en toe lekker lunchen met vriendinnen.
Het geluk dat je zoveel keuze in tassen hebt!

glamour-dag-fotografie-portret

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen: ze zeggen alles!!!!!!!

Vertel me jouw verhaal

Ik geniet van het leven, hou van lekker eten en ik vind het gezellig om met mijn gezin en vrienden te bbq-en.
Af en toe een tuinfeestje met een lekker muziekje, kortom: gezelligheid.

“Ik ben een persoon die…”

…hoopt dat de knop om te gaan lijnen nu eindelijk eens wordt gevonden.

glamour-dag-fotoshoot

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Mijn grootste doel is niet maar was mijn 3 dochters begeleiden naar sociale zelfbewuste zelfstandige vrouwen en dat is gelukt. Nu is het tijd voor mijn man en mij om te genieten. Krijg gelijk een Zwitser leven gevoel!

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Het lijstje van de AH, sorry! 😉 Dat het gras bij de buren niet altijd zo groen is als het lijkt!
Pfffff deze vragen zijn eigenlijk niet aan mij besteed. En ook wil ik jullie samen nog bedanken voor de visagie en fotoshoot. Veel liefs, Janny

Zoals ik al zei, was dit voor mij de meest bijzondere fotoshoot die ik in dit project heb gedaan. Ik vond het heel erg leuk om mijn eigen moeder te fotograferen. Het was voor de fotoshoot eigenlijk een beetje zoals bij de timmerman die nog dat plankje thuis op moet hangen of de elektricien waar nog een draadje los hangt. Ik fotografeer, maar had zelf geen mooie foto’s van mijn eigen mama! Juist terwijl ik zelf iedereen probeer duidelijk te maken dat het zo goed is om in foto’s te bestaan en mooie herinneringen voor later te creëren. En gewoon omdat het leuk is om in je huis foto’s van je naasten te hebben. 🙂

Ik heb haar bij het opzetten van dit project opgebeld met de vraag of ze 1 september iets te doen had. Ze antwoordde ‘nee’. Toen heb ik niet gevraagd of ze op de foto wilde (want dan was de kans groot dat ze weer nee ging antwoorden), maar gewoon gezegd dat ze 1 september mooi zou worden opgemaakt en worden gefotografeerd. 🙂 Dus, zo gezegd zo gedaan.

Lieve mama.. Ik ben heel erg trots op je! Als ik naar Amber, Nadine (mijn zusjes) en mezelf kijk, zie ik dat je inderdaad drie zelfstandige en onafhankelijke dames hebt opgevoed samen met papa. Niet om mezelf een schouderklopje te geven, maar ik denk dat we alle drie best wel heel aardig zijn gelukt. 😉 En dat had niet gekund zonder zo’n moeder als jij!

Ik zie eigenlijk sinds een paar jaar pas in wat je allemaal voor mij gedaan hebt en nog steeds doet. Dankjewel voor heel veel dingen! Zoals voor alle kleren die je altijd voor me gewassen hebt, dat mijn vrienden en vriendinnen altijd welkom zijn bij jou en papa thuis, dat je me elke keer weer aan het lachen maakt als ik weer een appje binnen krijg met een of andere afbeelding of link, voor de vele zondagmiddagen die we als gezin lekker in de woonkamer hebben doorgebracht (en ik soms wel een beetje mis), dat je Rico volledig hebt omarmd als vriend van je dochter, voor het helpen bij het maken van belangrijke keuzes, maar bovenal gewoon dat je mijn mama bent!

Ik hou van jou!

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je zelf een glamour dag inclusief visagie, hairstyling en een te gekke glamour fotoshoot boeken? Stuur me dan een berichtje via deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie