Glamour fotografie Breda: 15 dagen vol schoonheid - Eva
3262
post-template-default,single,single-post,postid-3262,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Eva

glamour-fotografie-breda-wagenberg

15 dagen vol schoonheid: Eva

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat élke dame een schoonheid is! Een dame die glamour fotografie wilde ervaren in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat van deze glamour fotoshoot. Vandaag is Eva aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

glamour-fotografie-breda-wagenberg

Wat betekent schoonheid voor jou?

Schoonheid vind ik een heel breed begrip. Schoonheid kan zijn hoe je er aan de buitenkant uitziet, maar ook hoe je van binnen bent; je karakter. Als je goed voor andere mensen bent en het mooie in andere mensen naar boven kunt halen, vind ik dat een teken van schoonheid. Schoonheid vind ik ook iets dat je buiten kunt zien; een mooie zonsondergang, groene omgeving, bergen, maar ook open vlaktes. Wanneer ik soms in de auto zit en naar buiten kijk, kan ik ineens een gelukzalig gevoel krijgen, gewoon omdat iets in de natuur er heel mooi uit ziet.

Wanneer ik het bekijk vanuit het uiterlijk, vind ik dat je schoonheid uitstraalt wanneer iemand tevreden is met zichzelf. Mensen die zelfverzekerd in het leven staan, stralen een bepaalde rust uit wat ik heel mooi kan vinden.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Wanneer ik tevreden ben met mijn lichaam voel ik me mooi. Na 3 zwangerschappen heeft mijn lichaam wel het een en ander aan veranderingen gehad. Wanneer ik rond mijn streefgewicht ben, voel ik me het mooist. Momenteel is dat het geval. Ik ben dan meer open naar mensen en durf gemakkelijker op anderen af te stappen.
Daarnaast voel ik me op mijn mooist als ik zwanger ben en een dikke buik heb. Dan ben ik ik trots op mijn lichaam en straal dat uit.

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Ik vind het heerlijk om een vrouw te zijn. Het hebben van een zacht lichaam met rondingen vind ik mooi en daarnaast vind ik het fantastisch dat vrouwen kinderen mogen dragen en baren. Het idee dat mannen je kunnen veroveren en je als mooi kunnen bestempelen, vind ik een fijn gevoel.

glamour-portret-breda-wagenberg

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen; met de juiste kleding vallen ze erg op. Ze zijn heel licht en ik krijg er vaak complimenten over.

Vertel me jouw verhaal

Ik ben 32 jaar, moeder van 1 meisje (5) en 2 jongens (3 jaar en 8 maanden). Ik geef momenteel les aan hoogbegaafde kinderen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar. Het komende jaar ga ik trouwen met mijn grote liefde Wouter. Ik kom uit een heel warm gezin waarbij bescheidenheid een belangrijke rol heeft gespeeld. Ik sta niet graag op de voorgrond en kan soms een stille genieter zijn. Eigenlijk ben ik altijd vrolijk en ik sta heel positief in het leven.

“Ik ben een persoon die…”

..lief, vrolijk en bescheiden is, die houd van lachen en graag onder de mensen is en die ontzettend van haar kinderen houd.

glamour-fotoshoot-breda-wagenberg

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Mijn bruiloft plannen die in mei gaat plaatsvinden en mijn lichaam in shape houden.

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Doe waar je hart ligt en wees tevreden met wat je hebt.

Dat Eva zich aanmeldde voor dit project vond ik bijzonder, want in juli heb ik de bruiloft van haar zus en zwager gefotografeerd. Dat Eva vervolgens zelf ook door mij gefotografeerd wilde worden vind ik daarom echt een compliment. 🙂

Toen ik de foto’s presenteerde, kreeg ik aan het eind van de onthulling een applaus. Hoe leuk! En dit kleine momentje wil ik nog even met je delen. Want nadat ze uiteindelijk haar keuze had gemaakt, zei ze: “Mag ik nog 1x het overzicht zien? Dan kan ik nog 1x over mezelf heen kwijlen!” Geniaal! Daar doe ik het voor, ervoor zorgen dat je gewoon helemaal verliefd op jezelf wordt (en hopelijk al bent) en daar altijd op terug kunt kijken op momenten dat je dit eventjes niet doorhebt!

Lieve Eva, dankjewel dat je door mij gefotografeerd wilde worden tijdens een glamourshoot voor dit mooie project. Veel plezier van de foto’s!

Liefs,
Tamara

Ps: De geweldige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil jij zelf ook glamourous worden gefotografeerd en je mooiste ik naar voren laten komen? Laat het me weten via het contactformulier op deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie