Glamour fotoshoot Breda: 15 dagen vol schoonheid - Hetty
3279
post-template-default,single,single-post,postid-3279,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Hetty

glamour-fotoshoot-wagenberg

15 dagen vol schoonheid: Hetty

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is Hetty aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

glamour-fotoshoot-wagenberg

Wat betekent schoonheid voor jou?

Een positieve uitstraling, een open blik, schoonheid van binnen en buiten.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Puur natuur op één van de vele geluksmomenten. Ik gebruik weinig tot geen make-up, maar voelde mezelf ook heel mooi toen Urmila mij had opgemaakt en mijn haar had gestyled voor deze fotosessie. De glimlach was niet van mijn gezicht af te krijgen.

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Moeilijke vraag. Ik wilde vroeger een jongensachtig figuur, maar je hebt het niet voor het kiezen. Ik deed aan ballet, een sport voor meisjes, maar toen ik borsten kreeg, voelde ik me niet meer een balletmeisje.

Ik heb veel niet-vrouwelijke eigenschappen: ik houd niet van winkelen, sieraden, parfum, mijn kledingkast puilt niet uit en je hoeft voor mij niet wekelijks een bos bloemen mee te nemen. De keuken is niet mijn domein en ik ben ‘s ochtends niet uren bezig in de douche. Maar toch geniet ik van het vrouw zijn!

glamour-fotoshoot-breda

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen en mijn handen.

Vertel me jouw verhaal

Ik ben 51 jaar en sinds 5 jaar getrouwd met Gerard. Zijn tweede huwelijk, mijn eerste. Daarvoor lang alleen geweest. Mijn vader is in 1993 overleden, mijn moeder van 82 is still going strong. Met mijn moeder en drie zussen heb ik een sterke band. Ons vijfjarig jubileum hebben we met mijn zussen en aanhang gevierd met een paar dagen Zeeland.

Doordat ik iemand achter me had met een vast inkomen, heb ik in 2009 de stap genomen om (deels) zelfstandige te worden. Op meerdere vlakken, onder andere als trouwambtenaar, een functie die helemaal bij mij past. Een juiste stap dus!

“Ik ben een persoon die…”

…tevreden en gelukkig is en geniet van het leven.

glamour-fotoshoot-brabant

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Privé: wat gezonder eten en meer bewegen.
Werk: een goede combi krijgen tussen alle verschillende werkzaamheden.

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Wees tevreden met wat je hebt, geniet van het leven!

Ik heb Hetty leren kennen tijdens de Wedding Meet-Up afgelopen februari, ik heb haar toen ook gefotografeerd en portretten voor haar website en social media gemaakt. Het feit dat ze zich bewust voor een tweede keer door mij wilde laten fotograferen vind ik nog steeds heel speciaal! 🙂

Ze gaf aan dat ze graag speciaal op 4 september online wilde gaan met haar foto’s, omdat vandaag haar Gerard jarig is. Zo is het niet alleen een mooi cadeau aan haarzelf, maar ook aan haar man! Dubbel feest vandaag dus, gefeliciteerd! 🙂

Hetty, super tof dat ik je opnieuw mocht vastleggen. Je bent een mooi mens, van binnen en van buiten!

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je zelf een glamourshoot boeken? Stuur me dan een berichtje via deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie