15 dagen vol schoonheid: glamour fotoshoot noord brabant
3846
post-template-default,single,single-post,postid-3846,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid

glamour-fotografie-fotoshoot-breda-noord-brabant

15 dagen vol schoonheid

Elke keer weer als ik naar de foto’s kijk die ik van al die prachtige dames heb gemaakt, word ik ZO blij van binnen! Zoveel schoonheid bij elkaar, wat ik heb mogen vastleggen. Wow! Super mooi! Ik vond het een fantastisch project en ik hoop dat ik nog heel veel dames mag vastleggen tijdens een glamour fotoshoot. Ik vond het namelijk ge-wel-dig om te doen!

Elke dame zag ik binnenkomen met een gezonde spanning. Maar toen ze na de ‘before’ foto mocht gaan zitten op de stoel bij Urmila van The Bridal Artist, zag ik haar al wat meer ontspannen. En toen we eenmaal de eerste foto’s hadden gemaakt, zag ik elke dame helemaal zichzelf worden. Echt de mooiste versie van haarzelf! Zo ontzettend tof!

Hieronder zie je van iedere dame 1 van de foto’s die ze ook nog als mooie fine art print van mij ontvangt. Ze gaan deze week op de post, dus lieve dames die ik heb mogen fotograferen.. laat het me even weten als je ze goed binnen hebt gekregen! 😉

Liefs,
Tamara

glamour-fotografie-fotoshoot-breda-noord-brabant

Ps: wil jij ook zulke prachtige portretfoto’s van jezelf met een flinke touch of glamour? Op deze pagina kun je alle informatie lezen. Of stuur me een berichtje via tamara@blikenbloos.nl.

Geen reactie's

Geef een reactie