Glamour photography: 15 dagen vol schoonheid - Marit
3516
post-template-default,single,single-post,postid-3516,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Marit

glamour-photography

15 dagen vol schoonheid: Marit

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is Marit aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

glamour-photography

Wat betekent schoonheid voor jou?

Poe, lastige vraag. Ik denk dat dat voor mij vooral met uitstraling te maken heeft. Je kunt nog zo mooi zijn, zonder uitstraling ziet niemand dat. Wat dat betreft geloof ik dan ook wel in het gezegde ‘echte schoonheid komt van binnen’. Tevreden zijn met jezelf is echte schoonheid.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

In de zomer, beetje bruine tint, weinig puistjes en dat je dan zelfs zonder make up mooi bent. Heerlijk!

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Nog zo’n lastige vraag Tamara! Haha πŸ™‚ Ik vind het soms best lastig om een vrouw te zijn. We hebben toch nog best een andere positie dan mannen. We zijn over het algemeen een stuk kwetsbaarder dan mannen, zowel fysiek als emotioneel. Dat vind ik ook meteen wel heel mooi aan vrouwen. We zijn echt gevoelsmensen. Soms mag dat best iets meer omarmt worden wat mij betreft. De campagne ‘like a girl’ vind ik dan ook erg tof.

glamour-portrait-photography

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn gezicht. Ook al heb ik nog best vaak plekjes ofzo, ik denk dat mijn gezicht vooral straalt.

Vertel me jouw verhaal

Euhm, heb je ff? πŸ˜‰ Ik denk dat mijn handicap mij het meest heeft gevormd. Ik ben geboren zonder linkerhand, en merkte daar als kind niet zo heel veel van. Pas als tiener/puber viel het me op dat ik anders was, en dat er in een tijdschrift of op televisie niemand was die op mij leek. Gek en confronterend. Ik heb daar dan ook best veel om gehuild. Pas later ben ik mijn handicap gaan accepteren als een onderdeel dat bij mij hoort en ook net zo prima is als de rest van mij. Ik schrijf er regelmatig over op mijn website: pretty-different.com.

“Ik ben een persoon die…”

…gelooft in vrouwen. Die vrouwen wil opbouwen en ze wil laten zien wat hen kracht en schoonheid is.

glamour-photography-portrait

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Meer inclusie in de modewereld. Dus meer verschillende soorten modellen zoals bijvoorbeeld modellen met een maatje meer, een andere huidskleur maar voor mij vooral modellen met een handicap.

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Dit is wie jij bent, en dat is goed genoeg! Laat je niet ompraten over je uiterlijk maar doe vooral wat goed voelt voor jezelf πŸ™‚

Wow, dat denk ik elke keer weer als ik de foto’s van Marit zie. Ik vind het zo ontzettend tof dat ik haar heb mogen fotograferen! In eerste instantie vond ik het een beetje spannend, voor mij was het de eerste keer om iemand ‘met een handicap’ te fotograferen. Maar tijdens de glamour fotoshoot kwam ik erachter dat ik veel toffe foto’s kon maken die je niet kunt maken als je geen hand mist. πŸ˜‰

Marit heb ik leren kennen als een prachtige en pittige dame, die goed weet waar ze mee bezig is en zich hard maakt voor de schoonheid van alle vrouwen! Kwam dat dus even goed uit dat ik haar mocht fotograferen. πŸ˜‰ Ze noemde haar website al: Pretty Different. Die wil ik graag ook nog een keer benoemen, juist omdat ik het ook belangrijk vind dat je jezelf realiseert dat iedereen mooi is, ook jijzelf!!!

Marit, bedankt dat je aan dit project mee wilde doen. Heel veel plezier van je foto’s!

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh vanΒ The Bridal Artist.
Ps twee: Wil jij ook een glamour fotoshoot doen?Β Stuur me dan een berichtje via deze pagina.

1 Reactie

Geef een reactie