Glamourfoto Noord-Brabant: 15 dagen vol schoonheid - Anja
3374
post-template-default,single,single-post,postid-3374,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Anja

glamourfoto-breda-noord-brabant

15 dagen vol schoonheid: Anja

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is Anja aan de beurt met haar verhaal en foto’s…

glamourfoto-fotoreportage

Wat betekent schoonheid voor jou?

Schoonheid is sowieso schoon zijn, maar ook vrolijkheid, enthousiasme, gezelligheid en fitheid die je uitstraalt.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

In een lekkere, mooie, aparte spijkerbroek met een mooi shirt erop en eventueel een leuk jasje. Mijn haren lekker nonchalant, alle kanten op.

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Soms fijn: lekker kletsen, terrasje pakken, met je vriendinnen en collega’s, heerlijk stadten met je dochters of gewoon een dagje ergens heen met je dochters. Volgens mij doe je dat als vrouw gemakkelijk dan als man.
Soms iets minder: als vrouw moet je volgens mij alles kunnen, alles regelen, multitasken en denken voor heel het gezin.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn huidskleur en haarkleur (daar waar het nog niet grijs is)

glamourfoto-breda-noord-brabant

Vertel me jouw verhaal

Getrouwd, moeder van 2 dochters, woonbegeleider bij dementerende ouderen. Te veel ellende meegemaakt, maar ook zeer zeker mooie dingen. Mijn ontspanning zoek ik in fietsen (mountainbike), terrasjes pakken, uit eten, boeken lezen, wijntje drinken en gezelligheid.

“Ik ben een persoon die…”

…probeert alles weer om te draaien naar het positieve, nooit stil zit, heel veel dingen wil/moet, altijd aan het denken is.

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Op dit moment: mijn dochter is lange tijd depressief geweest, ze heeft nu de juiste medicatie en de juiste diagnose (add) en is nu in een opwaartse spiraal haar leven aan het herpakken. Dit wil ik zo houden, ik vecht met haar mee tegen alles en iedereen die maar op 1 of andere manier die opwaartse spiraal wel of niet bewust probeert te blokkeren.

glamourfoto-dongen

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Geniet van het leven, maak er iets moois van, elke dag weer!

Lieve Anja, wat vond ik het leuk om jou (en jou samen met je dochter) te fotograferen! Het feit dat ik van Babet hoorde dat je vindt dat je nooit leuk op foto’s staat en dat je niet fotogeniek bent, wakkerde in mij meteen iets aan. Dan is mijn doel om ervoor te zorgen dat je prachtig op een glamourfoto komt te staan!! Het allerleukste vind ik dat je bij het zien van je foto’s zei “deze vind ik echt mooi”. Op dat moment stond ik inwendig heel erg hard te juichen omdat mijn doel gelukt was!!!

Anja is sinds een aantal jaren woonbegeleider bij dementerende ouderen. Wat een prachtig beroep, iets dat ik zelf niet zou kunnen omdat ik het werk mee naar huis zou nemen en daar een te emotioneel typje voor ben. Maar des te meer besef ik me dat het zo fijn is dat er mensen zoals Anja zijn die deze ouderen kunnen verzorgen en ze elke dag weer een mooie dag kunnen geven. Ga zo door!

Veel plezier van de foto’s, je bent een topvrouw!

Liefs,
Tamara

Ps: De fantastische make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je zelf een glamourshoot boeken? Stuur me dan een berichtje via deze pagina.

2 Reactie's
 • Jolanda Trommelen
  Geplaatst op 09:37h, 07 september Beantwoorden

  Prachtige foto’s met een prachtig verhaal.
  Leuk dat je deze twee kanjers hebt gekozen in je sessie.

  Gr. Jolanda

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 16:13h, 07 september Beantwoorden

   Hoi Jolanda,

   Dankjewel! Deze twee toppers horen zeker in dit project thuis!

   Liefs,
   Tamara

Geef een reactie