Glamourfoto Breda: 15 dagen vol schoonheid - Yvonne
3249
post-template-default,single,single-post,postid-3249,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Yvonne

glamour-portret-foto-breda

15 dagen vol schoonheid: Yvonne

Per 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag is Yvonne aan de beurt met haar verhaal en glamourfoto’s…

glamour-fotoshoot-breda

Wat betekent schoonheid voor jou?

Schoonheid betekent voor mij: lekker in je vel zitten. Wanneer je lekker in je vel zit, straal je dit uit. Dit betekent dat je tevreden bent over je uiterlijk, over wie je bent en hoe je bent. Schoonheid straal je uit door trots te zijn op jezelf.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

Ik voel me op mijn allermooist wanneer ik een nieuw setje kleding aan heb, mijn gezicht mooi opgemaakt is met make-up en mijn haar in de krul zit. Al moet ik zeggen dat ik meestal niet zoveel met mijn haar hoef te doen. Dat is dan weer makkelijk. Een paar mooie hakken aan en dan op naar een leuk feestje.

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Ik vind het heerlijk om vrouw te zijn. Nee, ik zou geen man willen zijn, haha! Heerlijk om uitgebreid te shoppen met vriendinnen, genieten van een kopje thee met een stuk chocola en huilen bij een mooie film.

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Ik ben blij met mijn blauwe ogen en mijn lach met mooie witte tanden.

glamour-fotografie-breda

Vertel me jouw verhaal

Lange tijd ben ik niet trots geweest op mijn lichaam. Toen ik begon met afvallen, voelde ik me steeds beter en werd ik meer en meer trots op mezelf. Nu twee jaar verder ben ik behoorlijk wat kilo’s kwijtgeraakt. Samen met mijn lieve vriendin, Lisanne,

“Ik ben een persoon die…”

… vooral veel geniet van het leven met vrienden, vriendinnen, familie en met mijn lieve vriend, Jacco.
Ik ben trots op de mensen om me heen en ik realiseer me, nu ik dit schrijf, dat ik een rijk mens ben.

Over rijk gesproken… Ik ben ook een persoon die de wereld graag ontdekt. Europese landen, Kenia, Thailand, Amerika. Hier heb ik veel mooie dingen mogen zien. Het is gaaf om andere culturen te zien, dit heeft mij een rijk mens gemaakt.

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Het is voor mij vaak belangrijk wat anderen denken en vinden. Dit geeft mij vaak onrust, waar ik lang van wakker kan liggen. Ik twijfel dan aan mezelf. Ik ben ermee bezig om hier rust in te vinden.

glamourfoto-breda-portret

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Dat je trots mag zijn op wie je bent. Accepteer jezelf, zoals je bent, want het mooiste wat je kunt worden en zijn, is jezelf!

Super leuk dat je met dit project van 15 dagen vol schoonheid mee wilde doen Yvonne! Ik vond het tof om je te mogen fotograferen (en ook samen met je lieve vriendin Lisanne). Ik vind het fijn om te horen dat je jezelf een rijk mens vindt! Heel veel plezier van de glamourfoto’s en succes met het vinden van de rust. Twijfelen aan jezelf is helemaal niet nodig, je bent een schoonheid!

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je zelf een glamourshoot boeken? Stuur me dan een berichtje via deze pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie