Glamourshoot Breda: 15 dagen vol schoonheid - Lisanne
3224
post-template-default,single,single-post,postid-3224,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

15 dagen vol schoonheid: Lisanne

glamourshoot-wagenberg

15 dagen vol schoonheid: Lisanne

Vanaf 1 september presenteer ik je 15 dagen lang (het worden zelfs wat meer dagen) elke dag een prachtige schoonheid omdat ik ervan overtuigd ben dat elke dame een schoonheid is! Een dame die ik voor mijn lens mocht aanschouwen tijdens een glamour fotoshoot in mijn mini studio in Wagenberg bij Breda en op haar allermooist mocht vastleggen. Ik heb genoten en deel graag met jou het resultaat. Vandaag trapt Lisanne af met haar verhaal en foto’s…

glamourshoot-wagenberg

Wat betekent schoonheid voor jou?

‘Echte schoonheid zit van binnen.’ Uiteraard ben ik het daar mee eens. Want wíe je bent, is veel belangrijker dan hoe je er uit ziet. Toch zou ik mezelf voorliegen als ik het daarbij zou laten. Want stiekem vinden we het ook heel belangrijk hoe we eruit zien. Zeker als vrouw zijnde. Want zijn we daar niet constant mee bezig? Maar dat naast me neerleggend, vind ik dat de beste versie van jezelf zijn echte schoonheid is. Gewoon jij, gewoon zoals je bent. Iemand die er mag zijn en van zichzelf houdt en dat daardoor ook uitstraalt.

Wanneer voel jij je op je allermooist?

M’n haar, ja, dat is wel een dingetje. Als dat goed zit, ben ik al een heel eind, haha! Maar ook in die ene nieuwe, hippe outfit. En op een mooi paar hakken naar een feestje.

Wat betekent het voor jou om een vrouw te zijn?

Dit vind ik een moeilijke vraag. Dat kun je op zoveel manieren bekijken. Maar als ik datgene moet noemen wat ik het allerbelangrijkste vind, is dat dit: het zijn van een vrouw betekent dat je nieuw leven kunt schenken. En dat vind ik iets heel bijzonders!

Wat vind je het mooiste aan jezelf?

Mijn ogen, omdat ze zo mooi blauw zijn.

glamourfoto-breda

Vertel me jouw verhaal

Tot voor kort schaarde ik mezelf niet onder het kopje ‘schoonheid’. Dat kwam voor het grootste gedeelte doordat ik altijd een persoon ben geweest met een maatje meer. Ik ben veel gepest om hoe ik eruit zag en dat zorgt er nog steeds voor dat ik zo nu en dan hele onzekere periodes heb.

Het afgelopen jaar ben ik ruim 25 kilo afgevallen en als kroon op deze periode wilde ik graag mooie foto’s van mijn nieuwe ‘zelf’. Ik voel me nu goed en volgens anderen straal ik dat nu ook echt uit.

“Ik ben een persoon die…”

..het belangrijk vindt dat iedereen mag zijn wie hij/zij is, ongeacht hoe je eruit ziet of wat je doet. Ik werk in het basisonderwijs en probeer dat iedere dag weer bij mijn leerlingen te benadrukken. Ik vind het heel belangrijk dat ieder kind goed in zijn/haar vel zit. Dat je er mag zijn, en dat je mag zijn wie je bent.

Wat is het doel waar je op dit moment naar toe werkt?

Dat wat anderen van mij vinden, blijft erg belangrijk voor me. Ik wéét dat het er niet toe doet, maar mijn gevoel haalt dat steeds onderuit. Op het moment ben ik hier mee aan het werk.

glamour-fotografie-breda

Welke boodschap wil jij meegeven aan andere vrouwen?

Ook jij bent een schoonheid! Meet je niet aan anderen, ook al is dat nog zo moeilijk. Haal jezelf niet naar beneden, maar benadruk je mooie/positieve kanten. ‘Acceptatie’ is mijns inziens een sleutelwoord. En onthoud: jij bent zoveel meer dan alleen de buitenkant!

Dit teruglezende denk ik, dat ik van mijn eigen wijze woorden ook nog wat kan leren.

Lisanne, dankjewel voor je vrolijke verschijning. Super leuk dat je in alles van dit project van 15 dagen vol schoonheid de eerste bent. De eerste aanmelding, de eerste met wie ik Skypte, de eerste die de make-up en hairstyling in ging, de eerste die ik op de foto zette, de eerste aan wie ik het resultaat mocht tonen en uiteindelijk ook de eerste in de rij van dames die ik online mag zetten!

Ik ken Lisanne nog van de basisschool, maar we zaten toen allebei in een andere klas. Zo ontzettend leuk dat ze tegenwoordig vóór de klas staat om kids les te geven en ze elke dag een stukje wijzer naar huis mag sturen. Ik vond het een eer om jou (en je lieve vriendin Yvonne) te mogen fotograferen tijdens deze glamourshoot, je bent prachtig!

Liefs,
Tamara

Ps: De prachtige make-up en hairstyling zijn verzorgd door Urmila Singh van The Bridal Artist.
Ps twee: Wil je meer informatie over een glamourshoot? Bekijk dan hier meer informatie!

Geen reactie's

Geef een reactie