20 maart 2016: Gooi's Ladies Event in Hilversum
4160
post-template-default,single,single-post,postid-4160,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

20 maart 2016: Gooi’s Ladies Event

glamour-fotografie-goois-ladies-event

20 maart 2016: Gooi’s Ladies Event

Komende zondag 20 maart ben ik te vinden op het Gooi’s Ladies Event. Een speciale dag voor dames met winkeltjes, workshops, behandelingen, demonstraties en gewoon heel veel leuke bedrijven.

Ik ben er te vinden met mijn glamour en boudoir fotografie en vertel je graag wat er allemaal bij zo’n fotoshoot komt kijken. Verder kan ik je precies uitleggen wat je kunt verwachten en kun je mijn voorbeeld folio boxen en prachtige fine art prints bekijken.

Zie ik je zondag de 20e maart tussen 11:00 en 17:00 uur bij het Amrâth Hotel Lapershoek in Hilversum?

Adres:
Amrâth Hotel Lapershoek
Utrechtseweg 16
1213 TS Hilversum

Liefs,
Tamara

Geen reactie's

Geef een reactie