50 shades of grey fotoshoot - Stijlvolle en sexy boudoir fotoshoot
6431
post-template-default,single,single-post,postid-6431,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

50 shades of grey fotoshoot

super-sexy-boudoir-fotografie

50 shades of grey fotoshoot

Het mooiste aan mijn fotoshoots vind ik dat het feit dat ik de dame die ik fotografeer in een korte tijd best wel goed leer kennen. Veel dames geven zich voor een boudoir fotoshoot letterlijk en figuurlijk bloot. Mijn studio leent zich daar goed voor, daar probeer ik altijd een huiskamersetting te creëren met een intieme sfeer.
Deze dame fotograferen was heel bijzonder. Een dame die heel goed weet wat ze wil en krachtig in het leven staat. We hebben mooie gesprekken gevoerd over het leven, wat onze doelen zijn en hoe we er allebei in staan. Ik vind het prachtig om te zien dat ze zich bewust is van haar eigen vrouwelijkheid en zichzelf echt op nummer 1 zet. Dit vind ik zo ontzettend stoer!! Het spreekwoord “pas als je van jezelf kunt houden, kun je ook van anderen houden” sluit hier zo goed bij aan en is iets waar ik ook echt in geloof.

50 shades of grey

Daarom ben ik zo dankbaar dat ze mij koos als haar boudoir fotograaf. Wat een prachtige vrouw, met een sprankelende persoonlijkheid en een grote voorliefde voor smaakvolle lingerie, de mooiste stay-up kousen en toffe accessoires (omg, die ‘Victoria Secret’ vleugels!! <3). Een perfecte combi voor de 50 shades of grey fotoshoot die ze zelf voor ogen had.
Hieronder de woorden die ze mij mailde, maar die ze heel graag met jou wil delen. Om te laten zien hoe ze haar 50 shades of grey fotoshoot heeft ervaren en waarom ze ervoor koos om dit te doen.
Elk jaar geef ik mijzelf een bijzonder cadeau, een cadeau dat op welke manier dan ook uiting geeft aan dat ene jaar. Een cadeau dat je raakt en als je er naar kijkt direct allerlei associaties van dat jaar oproepen.
Dit jaar wist ik het zonder er over na te hoeven denken. Had meer dan prachtige Boudoir foto’s van Tamara voorbij zien komen en voelde het direct. Niet alleen mijn heftige verliefdheid maar ook geïnspireerd door mooie lingerie, geraakt door de mystiek, bewust zijn van je eigen sensualiteit en dus geïnteresseerd in mijn eigen naakte waarheid waren de onderliggende gedachtes die ik graag wilde laten vastgelegen. En als iemand weet hoe je omgaat met al deze ingrediënten, dan is dat wel Tamara!
Tamara geeft je niet alleen het gevoel bijzonder te zijn, zij weet ook als geen ander je op zo veel verschillende manieren in haar scherpe lens te vangen, dat je je soms afvraagt hoe weet zij dat ene speciale, mooie, uitdagende, boeiende persoonlijke ik-dingetje bij je naar boven te halen….
Dank, dank Tamara dat jij de mooiste versie van MEZELF op zo’n bijzonder manier wist vast te leggen, zoooooooo trots….. 
Lieve A. Super bedankt dat ik je mocht fotograferen. Ik ben ook zoooooooo trots op de foto’s! <3
Liefs,
Tamara
Haarstyling en make-up: Urmila van The Bridal Artist
50-shades-of-grey-fotoshoot-boudoir sexy-boudoir-fotoshoot-lingerie-breda sensuele-boudoir-fotografie-breda 50-shades-of-grey-fotografie-breda victoria-secret-vleugels-boudoir-fotoshoot-breda sexy-boudoir-fotografie-breda super-sexy-boudoir-fotografie klassiek-glamour-portret-breda

50 shades of grey fotoshoot

Mag jouw fotoshoot ook sexy en een tikkeltje ondeugend zijn, maar wil je wel dat het op een stijlvolle manier wordt gefotografeerd? Een 50 shades of grey thema leent zich hier heel goed voor. Met donkere lingerie en spannende accessoires creëren we samen stijlvolle foto’s en gaan we op zoek naar jouw sexyness. <3
Meer informatie vind je op mijn boudoir pagina, daar kun je ook mijn brochure aanvragen en wie weet zien we elkaar binnenkort in mijn studio.
1 Reactie
  • Linde Geenen
    Geplaatst op 13:50h, 11 september Beantwoorden

    Goede middag, is er een mogelijkheid een schoot te doen met z’n drieën? Eén van de drie wordt 40, dit zou een leuk vriendinnen moment zijn.

Geef een reactie