Blik en Bloos Fotografie bestaat 5 jaar! - Blik en Bloos fotografie
5741
post-template-default,single,single-post,postid-5741,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Blik en Bloos Fotografie bestaat 5 jaar!

bariloche-fotoshoot-samanta-contin-rondreis-argentinie

Blik en Bloos Fotografie bestaat 5 jaar!

Blik en Bloos was jarig! 1 maart werd mijn bedrijf 5 jaar. 5 jaar!! Bizar hoe snel de tijd gaat en hoe blij ik ben dat ik al 5 jaar mag doen waar ik blij van wordt: mensen fotograferen en laten zien dat ze mooi zijn. <3

Argentinië

De reden dat ik nu pas een berichtje schrijf, is omdat ik samen met mijn boyfriend aan de andere kant van de wereld was op dat moment. We zijn namelijk naar Argentinië geweest. Wat een feest om 5 jaar een eigen bedrijf te vieren met vakantie!! Sidenote: op 1 maart zaten we alleen bijna de hele dag in een langeafstandsbus, onderweg van Bariloche naar Mendoza. Hoe glamourous is dat. 😉

5 jaar professioneel fotograaf

In 5 jaar tijd heb ik heel veel mensen voor mijn lens gehad. Ik begon met van alles te fotograferen (portretten, evenementen, producten en nog veel meer) en kwam er gaandeweg achter dat mijn hart ligt bij het fotograferen van mensen. Dames in lingerie, dames in prachtige glamour jurken en dames in een bruidsjurk samen met hun bruidegom in pak: boudoir, glamour en bruiloften.

In februari 2016 was het tijd voor een grote stap: fulltime fotograferen. Waar ik eerst nog als freelancer een aantal dagen per week voor de Nederlandse TrouwBranche Organisatie werkte, stopte ik hier mee, om mij helemaal te kunnen focussen op mijn eigen bedrijf.

En dat bleek een top keuze te zijn. Want sinds november 2016 heb ik mijn eigen, prachtige daglicht studio in Breda. En sinds december ook een apart kantoor in hetzelfde pand, zodat ik kon starten met het verhuren van mijn studio (voor een dagdeel of een hele dag) aan andere fotografen en mensen die workshops/lezingen willen geven. En ik heb van december tot februari een lieve stagiaire mogen begeleiden die mij op haar beurt kon helpen in de dagelijkse werkzaamheden. Yay!

Dankbaar

Ik ben dankbaar dat ik zoveel mooie momenten heb meegemaakt in mijn 5 jaar als zelfstandig ondernemer. Heel veel positieve momenten, maar ook regelmatig twijfels of onzekerheden of het allemaal wel lukt, of mensen mijn foto’s wel mooi vinden, of ik wel geboekt zou worden en nog veel meer. Een eigen bedrijf is keihard werken en in je hoofd ben je altijd ondernemer. Het nadenken over Blik en Bloos stopt nooit, maar ik zou echt niet anders willen. Ik hou van de vrijheid, de ontelbare mogelijkheden en de mensen die ik mag ontmoeten, alles gecombineerd tot hoe Blik en Bloos nu is.

Op naar nog veel meer mooie jaren, waarin ik met al mijn ideeën aan de slag kan en hopelijk heel veel mensen blij mag maken met prachtige foto’s.

Dankjewel voor het volgen en aanmoedigen van mijn bedrijf, of dat nu sinds dit blog is of al sinds het begin. <3

Liefs,
Tamara

Ps: hieronder een paar foto’s van Argentinië, omdat het zo’n fantastisch mooi land is. Misschien ga ik er nog wel een uitgebreid verslag van schrijven, zou je dat leuk vinden? Enne, mocht je naar Argentinië gaan en een fotograaf mee willen nemen voor jullie bruiloft, een toffe destination glamour/boudoir fotoshoot of als personal fotograaf? Dan ga ik graag met je mee! 😉

 

Perito Moreno Gletsjer in Patagonië
perito-moreno-gletsjer-reis-foto-argentinie

Zonsondergang in El Calafatezonsondergang-reisfoto-argentinie-el-calafate

Het Argentinomeer bij El Calafateel-calafate-rondreis-argentinie

Uitkijkpunt op de daghike naar Fitz Roy in El Chaltenel-chalten-hike-reisfoto-argentinie Uitkijkpunt van de Fitz Roy, tijdens de daghike in El Chaltenfitz-roy-el-chalten-reisfoto-argentinie

Rico en ik deden samen een fotoshoot in Bariloche, bij de geweldige Samanta Contin! <3

fotoshoot-samanta-contin-bariloche-argentinie

(C) samantacontin.com

De hike naar Refugio Frey, in Barilochebariloche-refugio-frey-reisfoto-argentinie

Citytrip in Mendozamendoza-reisfoto-argentinie

Optocht van de Reina 2018 tijdens het Vendimia Festival (jaarlijks wijnfestival) in Mendozavendimia-festival-mendoza-reisfoto-argentinie

Antieke bodega (wijnhuis) in Mendozaantigua-bodega-giol-mendoza-reisfoto-argentinie

De Quebradas bij Cafayatecafayate-reisfoto-argentinie

Mini hike naar Inca rotstekeningen in Humahuacahumahuaca-inca-rotstekeningen-reisfoto-argentinie

Serranias del Hornocal, bij Humahuacacerrador-hornocal-humahuaca-reisfoto-argentinie

De route naar Salinas Grandes, Purmamarcaroute-salinas-grandes-purmamarca-reisfoto-argentinie

Salinas Grandes, een enorme zoutvlakte bij Saltasalinas-grandes-reisfoto-argentinie

Cataratas del Iguaçu, Puerto Iguaçuiguazu-cataratas-reisfoto-argentinie

Geen reactie's

Geef een reactie