Inspiratieshoot: flower power girl - Bloemenmeisje bruiloft
3653
post-template-default,single,single-post,postid-3653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Inspiratieshoot: “Flower power girl”

bruidsmeisje-fotoshoot

Inspiratieshoot: “Flower power girl”

Samen met Urmila Sing heb ik in augustus een super vette inspiratieshoot gehad met 3 bruiden en 1 verrassing. We gaan ze allemaal apart aan je presenteren. Eerder presenteerden we een Europees/Aziatische bruid, vervolgens een fantastische bohemian bruid, een bruid die haar curves helemaal rockt en vandaag de geweldige verrassing: een prachtig bloemenmeisje!

Bloemenmeisjes op je bruiloft zijn per definitie super schattig. Helemaal als ze ook nog eens hun taak super serieus nemen. Ons bloemenmeisje Shreya is het prachtige dochtertje van Urmila en was door het dolle heen toen ze hoorde dat ze als bloemenmeisje op de foto mocht. Zo leuk!

Voor deze inspiratieshoot zijn we voor een beachy look met een kleine bohemian touch gegaan in een lekker speels wit jurkje, compleet met prachtig bloemenstuk in haar haren met mooie beach waves. Lekker op blote voetjes in het zand en met een lief bloemenmandje in haar handjes poseerde Shreya als een echt model.

Hieronder een overzichtje van de foto’s die we hebben gemaakt met dit lieve bloemenmeisje.

Aan deze inspiratieshoot werkten mee:
– Hairstylist/visagist: Urmila Singh van The Beautiful Bride Company
– Fotograaf: Blik en Bloos Fotografie
– Haarstuk met bloemen: DON FLORITO
– Bloemenmeisje: Shreya Singh

bloemenmeisje-bruiloft-strand-duinen

bloemenmeisje-heide-duinen

 

flowergirl-wedding

bloemenmeisje-bruiloft

bloemenmeisje-mandje-rozenblaadjes

bruidsmeisje-fotoshoot

bruidsmeisje-bruiloft

bloemenmeisje-bruiloft-breda

bruidsmeisje-bruiloft-breda

 

Geen reactie's

Geef een reactie