Bohemian fotoshoot - bohemian sfeertje - Ilona
2597
post-template-default,single,single-post,postid-2597,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Bohemian fotoshoot met Ilona

bohemian-shoot

Bohemian fotoshoot met Ilona

Een paar weken geleden ging ik op pad naar het wandelgebied tussen Helkant en Hooge Zwaluwe met Ilona voor een shoot met een bohemian sfeertje En van een bohemian sfeertje wordt ik altijd heel blij!

We hoopten op een mooie zonsondergang met het befaamde gouden uurtje, maar helaas bleef het bij een waterig zonnetje dat heeeeel af en toe een beetje door het wolkendek piepte.

Bohemian sfeertje

Maar we lieten ons niet uit het veld slaan en hebben in een korte tijd een hoop toffe foto’s kunnen maken! Inclusief hoeden, grote oorbellen, een bos gipskruid, een prachtige jurk en mooie laarzen!

Hieronder het resultaat van een leuke bohemian fotoshoot. Ilona, bedankt!

Liefs,
Tamara

bohemian-fotoshoot bohemian-shoot bohemian-shoot-portret bohemian-style-fotoshoot portretsessie-bohemian-chic fotoshoot-bohemian-sfeertje fotosessie-bohemian-shoot glamour-fotoshoot-bohemian-chic bohemian-glamour-fotoshoot

Wil jij ook zulke mooie foto’s van jezelf? Bekijk hier de mogelijkheden¬†en boek nu een toffe fotoshoot!

Geen reactie's

Geef een reactie