Boudoir foto's beoordelen voor Zoom.nl magazine - Blik en Bloos fotografie
9037
post-template-default,single,single-post,postid-9037,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Boudoir foto’s beoordelen voor Zoom.nl magazine

cover-zoom-magazine-maart-2022

Boudoir foto’s beoordelen voor Zoom.nl magazine

Vorig jaar werd ik door de redactie van Zoom.nl benaderd om als professioneel boudoir fotograaf een aantal foto’s uit de Zoom community te beoordelen. Omdat het tijdens mijn zwangerschapsverlof werd gepubliceerd, heb ik hier nooit aandacht aan besteed. Maar het leek me toch leuk om dit alsnog met jullie te delen. Want stiekem ben ik er best wel trots op dat ik dit mocht doen.

Ik kreeg een viertal foto’s toegestuurd, met de vraag of ik hier feedback op wilde geven. Daarnaast werd ik om een aantal tips gevraagd. Die wil ik graag hier nog even delen:

Tip 1: Handen

Let op handen en vingers. Zorg voor ontspannen handen en ‘zachte’ vingers. Geen rechte, stijve vingers bij een gezicht, maar een soort ‘ballerinavingers’ als je deze in beeld ziet. Wat vaak helpt, is om de middelste vinger te gebruiken als je wilt dat jouw model haar vingers over haar lichaam beweegt.

Tip 2: Communiceren met je model

Blijf praten. Zorg dat je jouw model op haar gemak stelt. Door de leiding te nemen, tips te geven bij het poseren, tussendoor lekker te kletsen en vooral te vertellen dat ze het supergoed doet, laat je jouw model veel beter ontspannen en zal ze zich niet afvragen of alles wel goed gaat.

Tip 3: Sfeer

Laat jouw model haar favoriete outfit meenemen, zodat ze die aan het eind van de shoot kan aantrekken. Op die manier kan ze de rest van de dag verder shinen en in de fijne ‘vibe’ blijven die jullie samen hebben gecreĆ«erd.

Hieronder kun je het artikel uit het magazine zien en lezen.

boudoir-fotos-beoordelen-voor-zoom-magazine zoom-magazine-boudoir-artikel-feedback-tamara zoom-magazine-boudoir-artikel-feedback-tamara-professionele-fotograaf zoom-magazine-boudoir-artikel-feedback-door-tamara-uittenboogaard

Het artikel is van Zoom.nl en is enkel in het magazine gepubliceerd, editie Maart 2022.
De redactie is gedaan door Marloes van Antwerpen.
De foto op de cover is van Elke Braet.
Je kunt Zoom.nl op insta vinden op dit account.

Geen reactie's

Geef een reactie