Boudoir fotoshoot als cadeau voor jezelf - Blik en Bloos Fotografie
7634
post-template-default,single,single-post,postid-7634,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

“Vanaf dat ik je website en foto’s zag, wist ik: jij wordt mijn fotografe!”

boudoir-fotografe-breda

“Vanaf dat ik je website en foto’s zag, wist ik: jij wordt mijn fotografe!”

Als een boudoir beauty haar album en folio komt ophalen en voor jou een handgeschreven kaartje en bloemen meeneemt, dan weet je dat je iets goed hebt gedaan. En bij deze mooie vrouw was dat het geval. Yay!!

Hieronder wat er op het kaartje stond:

“Lieve Tamara,

Vanaf dat ik je website en foto’s zag, wist ik: jij wordt mijn fotografe! En wat ben ik blij dat ik mijn gevoel gevolgd heb. De maanden voorafgaand aan de reportage ging er bijna geen dag voorbij dat ik er niet aan dacht.

En dan was het zover: de dag van de reportage. Een dag om nooit te vergeten. Dankjewel voor het vertrouwde gevoel dat je gaf, je hartelijkheid, je warmte, je superenthousiasme, je gegniffel achter de camera. Bedankt dat ik me die dag mooi voelde en dankjewel voor de prachtige foto’s die me laten zien dat ik een mooie vrouw ben.

Het cadeau voor mijn man is inderdaad een nog groter cadeau voor mijzelf.

1000 maal dank voor deze prachtige herinnering!

Liefs”

Speciaal cadeau voor hem

Deze mooie vrouw wilde heel graag een shoot doen omdat ze na haar twee zwangerschappen stappen heeft genomen om aan zichzelf te werken en zich steeds beter voelt in haar eigen vel. En omdat haar man een jubileumjaar bereikte met zijn verjaardag, leek het resultaat haar een speciaal cadeau voor hem.

Boudoir fotoshoot als cadeau voor jezelf

Tijdens het ontwerpgesprek vertelde ik haar dat het stiekem een nóg groter cadeau aan zichzelf was dan aan haar man en dat ik zeker wist dat ze dat na de shoot zou bevestigen. Ze hoopte hierop, omdat ze de shoot ontzettend spannend vond en niet zo goed durfde. Maar het leek haar wel ontzettend mooi om zulke foto’s te hebben.

Samen bedachten we vooraf wat ze graag wilde uitstralen en wat daarbij mooi zou zijn om te dragen. En het is precies geworden zoals we hadden bedacht, want ze heeft alle juiste items gevonden en deze hebben we aangevuld met verschillende kimono’s uit de Blik en Bloos collectie.

En als klap op de vuurpijl nam ze de gitaar van haar man mee, waarmee we fantastisch mooie foto’s hebben gemaakt. Laflaflaf voor voor persoonlijke items verwerken in de fotoshoots!

Hieronder een aantal foto’s die we hebben gemaakt tijdens deze shoot, trots!

Liefs,
Tamara

Haarstyling en visagie: Urmila van The Bridal Artist

boudoir-fotoshoot-als-cadeau-voor-jezelfromantische-boudoir-fotograaf-zwart-witboudoir-fotoshoot-als-cadeau-voor-jezelf-nonchalante-blote-benen-sessie romantische-bridal-boudoir-fotoshoot stijlvolle-boudoir-fotografe-breda naturel-boudoir-fotoshoot-als-cadeau-voor-jezelfkleurrijke-boudoir-fotografie-rode-lingerie naturel-look-boudoir-portret-foto nonchalante-boudoir-fotografie-blote-benen boudoir-fotografe-foto-met-props romantische-bridal-boudoir-fotografe krachtig-boudoir-portret

Cadeau voor jou

Als jij op zoek bent naar een boudoir fotoshoot als cadeau voor jezelf, dan ben je bij Blik en Bloos aan het juiste adres. Ik laat je graag zien dat je een prachtig mens bent, van binnen én van buiten. De foto’s zijn uiteindelijk de kers op de taart, want dat is het eindresultaat waardoor je de rest van je leven letterlijk terug kunt kijken naar die mooie dag. De dag waarop jij jezelf prachtig mooi voelde en met meer zelfverzekerdheid naar huis ging. Laflaflaf!

Meer informatie over mijn boudoir fotoshoots kun je vinden op mijn boudoir fotografie pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie