Ervaring: "Alsof je elke dag voor de camera staat, geen moment was ongemakkelijk" - Blik en Bloos fotografie
9018
post-template-default,single,single-post,postid-9018,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Ervaring: “Alsof je elke dag voor de camera staat, geen moment was ongemakkelijk”

boudoir-fotoshoot-als-confidence-boost

Ervaring: “Alsof je elke dag voor de camera staat, geen moment was ongemakkelijk”

Hoe leuk om terug te lezen dat ik deze mooie vrouw een confidence boost gaf tijdens haar boudoir fotoshoot. Ik zeg altijd: “ik verander in een soort blije dodo en ben eigenlijk jouw persoonlijke cheerleader voor een dag”. En dan is het zo mooi om te horen dat zij dit ook zo ervaren heeft. Yes!!

Lees hieronder de ervaring van deze prachtvrouw. Wat was het leuk om jou te mogen fotograferen en wat ben ik blij dat je zo terugkijkt op jouw shoot én de foto’s. Heel graag gedaan!

ERVARING

“En dan ben je (eindelijk) verloofd! Tijdens het plannen van onze grote dag wist ik al dat ik mijn aanstaande een mooi cadeau wilde geven, maar wat?

Een boudoir shoot stond al heel lang op mijn lijstje maar ik bleef het uitstellen, nog even sporten en dan pas ga ik hem boeken, maar dat gebeurde maar niet. Dit was de uitgelezen kans om het toch te doen dus ben ik gaan zoeken naar fotografen, zo kwam ik bij Tamara terecht. Haar stijl van fotograferen sprak mij direct aan, licht, sexy maar classy, dat wilde ik ook.

Dus de stoute schoenen aangetrokken en gemaild, al snel via Skype een gesprek ingepland, spannend! De spanning verdween tijdens het gesprek al snel, Tamara stelde me snel op mijn gemak en we hadden een gezellig gesprek. Met een lijst vol ideeën nog even door de winkels gegaan en dan op naar de dag.

De dag zelf begon ook wat nerveus, toch wel spannend in je lingerie voor de camera, als de resultaten maar zo mooi worden als bij de andere dames. De dag zelf was heel relaxt, eerst in de stoel bij Urmila die met haar magie mijn haar en make-up prachtig deed. Ondertussen met Tamara de volgorde van de setjes en de shoot doorgenomen en beginnen maar. De tijd vloog voorbij! Je voelt je bij Tamara al zo snel op je gemak, alsof je elke dag voor de camera staat, geen moment was ongemakkelijk. Daarnaast zorgt ze voor een flinke confidence boost met al haar complimentjes.

En dan is het wachten op het resultaat, en dat was nog mooier dan ik had durven dromen. Ik kon niet geloven dat ik dat was op de foto’s, zo mooi vast gelegd, ik kan nog steeds niet zeggen welke mijn favoriet is. Het geheim houden voor mijn aanstaande was het lastigst van allemaal denk ik, maar hij is ontzettend blij met zijn album.

En hoewel het natuurlijk een cadeau voor hem was, was het ook een cadeautje aan mezelf. Ik kan het echt iedereen aanraden.
Tamara stelt je zo op je gemak en dat is terug te zien in de foto’s, een prachtige versie van jezelf die je misschien niet van jezelf kent.

Lieve Tamara ontzettend bedankt voor deze ervaring!”

Haarstyling en make-up: Urmila Singh – The Bridal Artist

boudoir-shoot-als-confidence-boost boudoir-fotoshoot-voor-meer-zelfvertrouwen boudoir-fotosessie-voor-boost-in-zelfvertrouwen boudoir-fotoshoot-als-cadeau-voor-jezelf-en-aanstaande-plus-meer-zelfvertrouwen hobby-verwerken-in-boudoir-fotoshoot-persoonlijk-en-meer-zelfvertrouwen

Ben jij op zoek naar een boudoir fotoshoot als confidence boost? Ik laat je graag zien, maar vooral ook voelen dat je een prachtige vrouw bent. Want jou meer zelfvertrouwen geven, zodat je op die manier met meer liefde naar jezelf kunt kijken en ervan overtuigd bent dat jij een schitterende vrouw bent, dat is mijn doel. <3

Meer informatie over mijn boudoir fotoshoots vindt je op mijn boudoir pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie