Boudoir fotoshoot als kerstcadeau: foto's in je mooiste lingerie
5523
post-template-default,single,single-post,postid-5523,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Boudoir fotoshoot als kerstcadeau

boudoir-fotoshoot-als-kerstcadeau-foto-in-lingerie

Boudoir fotoshoot als kerstcadeau

De dames die ik mag fotograferen tijdens een boudoir fotosessie komen om heel uiteenlopende redenen naar mijn studio. De ene dame wil graag vieren dat ze is afgevallen en lekker in haar vel zit, terwijl de andere dame wil in haar bruidslingerie worden gefotografeerd om het resultaat op de dag van haar bruiloft aan haar aanstaande te geven.

Ook fotografeer ik veel dames die hun man een cadeau willen geven zonder dat ze gaan trouwen. Bijvoorbeeld omdat hij jarig is, of omdat het Valentijnsdag is, of als verrassing omdat hij altijd voor haar klaar staat en ze hem met mooie foto’s van haarzelf in lingerie wil bedanken. Maar heb je al eens aan kerst gedacht?

Boudoir fotoshoot als kerstcadeau

Tijdens ‘the most wonderful time of the year’ gaan we vaak op zoek naar een origineel cadeau voor je lief. En een boudoir fotoshoot is vaak niet iets wat je lief onder de kerstboom verwacht, maar waar hij wel heel erg blij mee gaat zijn. En stiekem: jij zelf ook! Het is gewoon heel erg tof om jezelf een dagje een koningin te voelen. Want de dag van de fotoshoot is jouw dag! Jij staat in het middelpunt en wordt door mijn visagiste/hairstyliste en mij helemaal in de watten gelegd. Je hoeft je nergens druk om te maken, je haren en make-up worden professioneel verzorgd en in verschillende lingerie outfits ga je op je mooist op de foto. Mijn doel is altijd om jou niet alleen te laten zien hoe mooi je bent, maar ook om je dat te laten ervaren. Want: jij mag er zijn. Jij bent¬†mooi¬†zoals je bent. Jij bent prachtig!

Op mijn boudoir pagina kun je meer lezen over mijn werkwijze, wat je kunt verwachten en ook alvast de daglichtstudio bekijken. Vraag mijn brochure aan en wie weet zien we elkaar binnenkort voor jouw boudoir fotoshoot als kerstcadeau.

Liefs,
Tamara

2 Reactie's
 • Linda van Schoonhoven van Beurden
  Geplaatst op 23:26h, 14 november Beantwoorden

  Is deze fotoshoot, nog geldig voor kerst ?
  Ik stuurde u net mijn mail

  Groet,
  Linda

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 11:24h, 15 november Beantwoorden

   Hoi Linda,

   Dankjewel voor je reactie. Dat is zeker nog mogelijk. Ik heb je net meer informatie en mijn brochure gemaild.

   Groetjes,
   Tamara

Geef een reactie