Boudoir fotoshoot beste beslissing ooit - Blik en Bloos fotografie
7140
post-template-default,single,single-post,postid-7140,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Het is de beste beslissing die ik in lange tijd genomen heb.

boudoir-fotoshoot-beste-beslissing-ooit

Het is de beste beslissing die ik in lange tijd genomen heb.

Als je een heel uitgebreide mail krijgt met zoveel mooie woorden, dan kun je niet anders dan alleen maar dankbaar zijn. Zo tof om te horen dat deze prachtige, krachtige vrouw zo blij is met haar boudoir reportage en dat ze het zo’n goede beslissing vond. Dat ik op zo’n level vrouwen mag helpen met zichzelf weer mooi voelen en zichzelf terugvinden is gewoon goud. Dankjewel dat ik jou mocht fotograferen!

Lees hieronder hoe deze boudoir beauty de hele serie aan afspraken en de fotoshoot heeft ervaren.

===

“Zoals voor veel vrouwen was ook voor mij de boudoirshoot iets waar ik heel lang over heb nagedacht. Ik wilde het graag, maar ik vond steeds meer argumenten om het niet te doen dan wel.

Toen mijn man voor enkele weken naar het buitenland was, heb ik Tamara gemaild en daarmee was de eerste stap gezet. Nog steeds met het idee om het niet te doen maar alleen even ‘horen’ hoe zoiets nou ging.

Door het vertrouwen wat Tamara me heeft gegeven ben ik beetje bij beetje gaan geloven in een ‘heel misschien wel mooi resultaat’…, onzeker als ik was.

Desalniettemin heb ik twee keer af willen bellen omdat ik absoluut overtuigd was dat het de grootste mislukking aller tijden zou worden. Ik in lingerie bij vreemde mensen en er dan ook nog leuk uitzien op de foto…? Onmogelijk en dus niet aan beginnen.

Ik heb het uiteindelijk wél gedaan en daarmee mezelf iets bewezen wat ik onmogelijk achtte, nl een schitterend mooie fotoreportage.

Nimmer heb ik mezelf zo ‘letterlijk’ bloot gegeven als tijdens de shoot en dat is ook alleen mogelijk gemaakt door Tamara en Urmila. Wat een warme lieve mensen en wat ben ik blij dat ik ze heb ontmoet!

Van de 30 foto’s die mij werden gepresenteerd heb ik er maar liefst 22 gekozen.

De reactie van mijn man was niet de reactie die ik verwachte, maar zelfs zoveel mooier. Hij was namelijk ontroerd en emotioneel over zoveel schoonheid en het besef over welk een drempel ik had moeten stappen.

Helaas kan om privacyredenen m.b.t. mijn werk alleen de foto hierboven op de site getoond worden, maar alle foto’s zijn ontzettend de moeite waard en mijn dank naar Tamara en Urmila zijn groter dan ik kan omschrijven.
Niet alleen heb ik fantastisch mooie foto’s waar ik de rest van mn leven met plezier naar zal kijken, maar het heeft me meer gebracht dan dat.

Het is de beste beslissing die ik in lange tijd genomen heb. Twijfel jij nog? Laat het maar aan Tamara over!”

===

Ben jij op zoek naar het gevoel dat jij er mag zijn? Tijdens een boudoir fotosessie kan ik je laten ervaren hoe dat gevoel voelt, iets wat je heel je leven mee kan dragen. Zowel in je gedachten als op print.

Meer informatie over mijn boudoir fotoshoots vind je op mijn boudoir pagina.

Geen reactie's

Geef een reactie