"Een waardevol cadeau voor jezelf. Dit MOET iedere vrouw ervaren!"
7566
post-template-default,single,single-post,postid-7566,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

“Dit MOET iedere vrouw ervaren! Dit is zo’n waardevol cadeau voor jezelf.”

boudoir-fotoshoot-waardevol-cadeau-voor-jezelf

“Dit MOET iedere vrouw ervaren! Dit is zo’n waardevol cadeau voor jezelf.”

Als boudoir, portret en personal branding fotograaf mag ik samenwerken met een aantal super toffe visagistes/haarstylistes. Waaronder Esther van Esther van ‘t Zelfde Beauty & Styling! Yay!!

Esther is een prachtig mooie vrouw, zowel van binnen als van buiten. Ze is echt heel lief, de meest bohemian / Ibiza babe die ik ken, houdt van suppen, surfen & yoga, haar lieve Mees, is altijd super positief, gezellig en zit altijd vol met goede ideeƫn. Alle dames die in haar stoel zitten, laat ze de mooiste versie van zichzelf zien. Jouw sterke punten weet ze als geen ander naar voren te halen, zowel qua make-up als qua haarstyling, zonder jouw persoonlijkheid daarin te verliezen. Laflaflaf!! Ik werk echt heel graag met deze topper samen en word er altijd weer blij van als ze binnenkomt met haar koffer vol met make-upjes en styling producten.

Boudoir fotoshoot als cadeau

Ik ben ervan overtuigd dat het goed is dat mijn team ervaart wat jij voelt als je voor de camera staat. Want als je zelf ervaart wat een boudoir fotoshoot bij Blik en Bloos Fotografie inhoudt, dan kun je het nog beter uitdragen naar anderen toch? šŸ™‚ Daarom heb ik besloten om elk jaar een fotoshoot als cadeau aan mijn team te geven. Daarom heb ik een tijdje geleden boudoir foto’s van Esther gemaakt. En wat een feestje!! We hebben heel toffe beelden gemaakt en we hebben er bovenal een super gezellige dag van gemaakt!!

Review van deze boudoir fotoshoot

Esther schreef op haar eigen blog haar boudoir ervaring en deze wil ik ook graag hier met jullie delen. Want ik word er helemaal blij van! En hopelijk jij ook, jeej!! šŸ™‚

“Ik werk regelmatig als visagist & haarstylist samen met Tamara. Ze is onwijs lief, relaxed, gezellig, spontaan en daarentegen ook nog eens ontzettend goed in haar vak. Ze doet oa Portret Fotografie, Personal Branding en Boudoir fotografie, in haar prachtige lichte studio in Breda.

Dat laatste mocht ik dus zelf ook ervaren… Op een dag verraste ze mij geheel onverwachts met dit mooie en persoonlijke cadeau.Ā Ik was ontzettend blij, WOW wat gaaf!!! EnĀ tegelijkertijd werd ik ook opeens onzeker. Ik moest me bloot geven…

Ter voorbereiding kreeg ik een uitgebreide mail met tips & tricks voor de shoot. Dit was meteen een mooi excuus om mezelf even te verwennen met nieuwe lingerie setjes.Ā Ik koos voor een poeder roze push-up bh met kanten string, een zwarte balconette bh met een brazilian slipje en een prachtige body van de Doutzen Kroes collectie.

Op de ochtend van de shoot kwam ik met 2 volle tassen en met mijn haar nog in de krullers aan in de studio van Tamara. Ik voelde een gezonde spanning, ik had er onwijs veel zin in. Na alles doorgesproken te hebben gingen we van start, in het begin nog een beetje onwennig maar “WOW, wat was dit gaaf!!!

Tamara stelde me heel erg om mijn gemak en haar enthousiasme werkte aanstekelijk. Ik was helemaal in the mood. Na een paar uur fotograferen stond alles erop. Ik verlaatte de studio met een berg aan adrenaline in mijn lijf.

Nu was het afwachten… Tamara appte dat de foto’s klaar waren, en ik werd uitgenodigd in de studio om het resultaat te komenĀ bekijken.

OMG, ben ik dit??? WOW WOW WOW… Ik had er geen woorden voor. Stuk voor stuk prachtig.
Dit MOET iedere vrouw ervaren! Dit is zo’n waardevol cadeau voor jezelf, echt iets om trots op te zijn.

Lieve Tamara, ontzettend bedankt! Een ervaring om nooit meer te vergeten, ik voelde me heel speciaal door jou.”

Dankjewel voor je lieve woorden. Op naar nog heel veel mooie shoots Esther, hopelijk mogen we snel weer aan de slag. Yay!

Liefs,
Tamara

cadeau-aan-jezelf-boudoir-fotoshoot boudoir-fotoshoot-sensuele-fotografie white-sheet-boudoir-fotosessie waardevol-cadeau-voor-jezelf-boudoir-foto signature-blote-benen-sessie-portret-breda romantische-boudoir-fotografie-breda empowering-boudoir-fotografie-breda naturel-boudoir-fotoshoot-breda stijlvolle-boudoir-fotoshoot-breda waardevol-cadeau-voor-jezelf-natuurlijke-boudoir-fotos-breda editorial-boudoir-fotografie-breda waardevol-cadeau-voor-jezelf-stoere-boudoir-fotosessie sensuele-lichte-daglicht-boudoir-fotografie empowering-en-waardevol-cadeau-aan-jezelf-boudoir-foto krachtige-boudoir-fotografie-breda white-sheet-goddess-boudoir-fotoshoot-breda

Waardevol cadeau voor jezelf

Ben jij geĆÆnspireerd door deze fotoshoot en wil jij jezelf een boudoir fotoshoot geven? En daarmee ervaren wat een waardevol cadeau dit voor jezelf kan zijn? Kijk dan eens op de boudoir fotografie pagina voor meer informatie of vraag de brochure aan via dit contactformulier.

Wie weet tot binnenkort! šŸ™‚

3 Reactie's
 • Angela van de langenberg
  Geplaatst op 11:27h, 09 september Beantwoorden

  Hoi ik zou graag een brochure ontvangen.

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 18:32h, 09 september Beantwoorden

   Hee Angela,

   Wat leuk! Ik heb je zojuist een mailtje met meer informatie gestuurd.

   Groetjes,
   Tamara

 • Anita
  Geplaatst op 12:54h, 11 april Beantwoorden

  Hi, ik zou graag een brochure willen ontvangen. Gr

Geef een reactie