Boudoir beauty vertelt: "De dag van de fotoshoot was echt een feestje. Aan elk detail was gedacht."
6754
post-template-default,single,single-post,postid-6754,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Boudoir beauty vertelt: “De dag van de fotoshoot was echt een feestje. Aan elk detail was gedacht.”

boudoir-shoot-fotograaf-breda

Boudoir beauty vertelt: “De dag van de fotoshoot was echt een feestje. Aan elk detail was gedacht.”

Vorige week zat ik zelf te (blikken en te) blozen achter mijn laptop, want ik kreeg onderstaande ervaring binnen van één van mijn boudoir beauty’s. Zo fijn om een andere vrouw te laten zien hoe mooi ze is, door haar op haar gemak te stellen, haar helemaal in de watten te leggen en te fotograferen op een manier zoals ze zichzelf nog nooit eerder heeft gezien.

Enfin, ik zal niet te veel vertellen. Lees hieronder hoe deze mooie vrouw haar fotosessie heeft ervaren.

Review

Enkele maanden geleden kreeg ik plots het idee om een boudoir fotoshoot te doen voor mijn man.  En hem met het resultaat te verrassen als cadeau onder de kerstboom. Tijdens mijn zoektocht op Google kwam ik snel bij Tamara terecht.  Haar foto’s sprongen er voor mij onmiddellijk uit in vergelijking met andere plaatsen.  Vrouwelijk en sensueel.  Dat is exact wat ik zelf ook voor ogen had dus besloot ik Tamara te contacteren voor verdere info.  En al snel volgde een eerste afspraak om samen te brainstormen.  Spannend vond ik het allemaal wel.  Met een klein hartje belde ik aan. Mijn zenuwen verdwenen al snel want aan de andere kant verscheen een vlotte, spontane, warme dame.  Tamara stelde me direct op mijn gemak. Ik kreeg direct een koffietje aangeboden.  Zij begreep ook direct welke foto’s  ik voor ogen had en had direct goede ideeën om zowel mijn persoonlijkheid als die van mijn man in de shoot te verwerken.  Ze gaf ook direct goede tips mee voor de shoot zelf.  Zoals welke soort lingerie te dragen…

“Ik ben dan ook super blij en enthousiast naar huis gereden. Ik kon bijna niet wachten om er aan te beginnen.”

De dag van de shoot was ik wel wat zenuwachtig maar was ik ook benieuwd naar wat me te wachten stond. En ik vroeg me af of ik het wel zo goed zou kunnen als al die andere dames waarvan ik de foto’s had bekeken. Opnieuw stelde Tamara mij direct op mijn gemak vanaf ik op de bel duwde tot ik naar huis ging. Die dag was echt een feestje. Aan elk detail was gedacht. Mijn koffietje, kleine hapjes voor tussendoor. Zelfs mijn lievelingsmuziek van pink werd afgespeeld.  Ook Urmila die mijn haar en make up verzorgde is een warme, spontane vrouw.  Ook zij heeft duidelijk passie voor haar vak en dat is mooi om te zien. Bij het zien van al die kwastjes en producten voelde ik me een kindje in een snoepwinkel.  Wat heb ik hier van genoten en het resultaat was mooi. Nu kon ik mij op en top vrouw voelen tijdens de shoot.

Ook daar heb ik zo van genoten. Tamara haar instructies, enthousiasme en haar complimentjes tijdens de shoot hebben er voor gezorgd dat ik na 5 minuten al niet meer zenuwachtig was. Mooi om te zien hoe zij zichzelf in bochten wringt om die ene perfecte foto te maken. Één en al liefde en passie voor het vak. Geen enkele moeite is haar te veel.

“Ik heb hier dagen van kunnen nagenieten. En het resultaat is zo mooi geworden.”

Elke keer als ik terug kwam van de studio vanaf het begin tot het einde werd ik zo blij en gelukkig als ik terug naar huis reed. Aan elk detail is gedacht. Toen ik de foto’s ging kiezen was er zelfs een presentatie gemaakt van de shoot vooraf. Toen ik de foto’s kwam ophalen had ze die voor mij ingepakt omdat ze het ook een cadeau voor mezelf vond. (EN GELOOF ME, DAT WAS HET OOK.)  Ze heeft zelfs de moeite gedaan om het daarna opnieuw in te pakken zodat ik het ook zo onder de kerstboom kon leggen. En het inpakpapier was dan ook nog eens super cool ook nog.

Het was echt een totaalplaatje. Een super leuke ervaring met een super mooi resultaat.  Wij kunnen alvast niet stoppen met naar de foto’s te kijken.

“Ik kan het echt aan iedereen aanraden.”

Tamara geeft je het gevoel dat je als vrouw bijzonder en mooi bent. Lieve Tamara bedankt voor de mooie ervaring en ik hoop dat je ook beseft hoe bijzonder je zelf bent.

===

Lieve S. Heel erg bedankt dat je mij koos als jouw boudoir fotografe. Ik vond het een eer om je te mogen fotograferen en ik hoop dat je nog heel lang blijft nagenieten van de ervaring én van de foto’s.

Liefs,
Tamara

Haarstyling en visagie door Urmila van The Bridal Artist

boudoir-fotoshoot-fotograaf-bredaboudoir-lingerie-fotoshoot-bredaromantische-boudoir-fotoshoot-bredalingerie-shoot-boudoir-fotograaf-bredaboudoir-fotograaf-sexy-lingerie-fotoshootsensuele-boudoir-fotografie-bredasexy-boudoir-fotografie-bredaromantische-boudoir-fotograaf-bredaglamour-portret-foto-breda

Op mijn boudoir pagina kun je meer informatie vinden over mijn fotosessies en mijn brochure aanvragen.

Als je benieuwd bent naar verhalen van andere dames, kijk dan eens naar:

2 Reactie's
 • Amber
  Geplaatst op 22:45h, 30 januari Beantwoorden

  Prachtig resultaat ?

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 22:31h, 13 februari Beantwoorden

   Dankjewel, leuk om te horen!!

Geef een reactie