"De foto's zijn top, maar mijn boudoir fotoshoot was al een feestje op zich!"
8519
post-template-default,single,single-post,postid-8519,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

“Ik heb super nu mooie foto’s, maar de boudoir fotoshoot was al een feestje op zich”

boudoir-fotoshoot-feestje-op-zich

“Ik heb super nu mooie foto’s, maar de boudoir fotoshoot was al een feestje op zich”

Niets is fijner dan lezen hoe iemand anders een dienst of product heeft ervaren als je nadenkt om iets te gaan doen of te kopen. Tenminste, dat vind ik. Daarom deel ik graag de ervaringen van mijn boudoir beauty’s met je. Zodat je een beter beeld krijgt van wat je kunt verwachten als je een shoot in mijn daglicht studio in Zevenbergen boekt. Hieronder de Vavavoom ervaring van een prachtige vrouw, die aangaf dat haar boudoir foto shoot al een feestje op zich was. En daar word ik dan weer heel blij van, dus… veel leesplezier!

fijne-boudoir-fotoshoot-ervaring romantische-lichte-boudoir-fotografie

“Het idee dat de fotoshoot ook voor mezelf een prachtige ervaring zou zijn nam uiteindelijk de overhand.”

De reden voor mij om een boudoir fotoshoot te doen is om het als (huwelijks)cadeau aan mijn aanstaande man te geven. Ik had al vanaf het begin dat we onze bruiloft gingen plannen het idee om hem een speciaal en uniek cadeau te geven. Wat het precies zou zijn bedacht ik pas een paar maanden later, toen ik Blik en Bloos via The Perfect Wedding per toeval tegenkwam. Het idee om een boudoir fotoshoot te doen kreeg ik toen direct niet meer uit mijn hoofd. Uiteraard heb ik ook andere fotostudio’s online bekeken die boudoir shoots aanboden. Bij Blik en Bloos had ik het fijnste gevoel en zag ik qua stijl de mooiste foto’s die me het meeste aanspraken.

Het leek mij erg leuk om een boudoir shoot te doen. Niet alleen om m’n aanstaande man blij mee te maken, maar ook om mezelf er blij mee te maken! Ik heb een tijdje getwijfeld om de knoop door te hakken, maar het idee dat het ook voor mezelf een prachtige ervaring zou zijn nam uiteindelijk de overhand. Ik vond het erg spannend, en had het ook zelfs aan niemand verteld, en dat maakte het voor mij nog des te leuker. Echt een leuk ‘geheimpje’ voor mezelf!

persoonlijke-boudoir-fotografie-sportief-tintje sportief-boudoir-foto-tennis-tennisrok

“De persoonlijke foto’s zijn zo speciaal en zo uniek, dat zal me voor altijd bij blijven”

Dat wat mij het meeste aansprak aan de voorbeeldfoto’s die ik had gezien op de website van Blik en Bloos is de lichtheid in de foto’s. Veel (natuurlijk) licht en ‘wit’ vind ik een mooi bij boudoirfoto’s, waar niet al te veel poespas in de achtergrond voor nodig is. Ik vind dat er klassiek, clean en netjes uit zien. Dat is wel de stijl waar ik van houd. Ook dat je duidelijk je eigen personaliteit in de foto’s kunt laten terugkeren in de vorm van tijdloze foto’s die je over 20 jaar nog steeds mooi zult vinden.

Wat ik verder nog erg leuk vond, is het maken van een paar persoonlijke foto’s die echt bij je passen. In mijn geval een paar foto’s met tennisracket, tennisballen en een tennisrokje (gecombineerd met mooie beha). Die paar foto’s zijn zo speciaal en zo uniek, dat zal me voor altijd bij blijven. 

Het gesprek voorafgaand aan de fotosessie hebben we via videobellen gedaan en dat was top! Tamara heeft duidelijk en stap voor stap uitgelegd wat me te wachten stond. Dit heeft op een fijne manier mij kunnen laten vertellen hoe ik mezelf in zo’n boudoir fotoshoot zou zien. Ik heb het gesprek als zeer prettig ervaren, waar ik alles heb kunnen zeggen en vragen wat ik wilde. Ik was daardoor goed voorbereid op de daadwerkelijke shoot een paar weken later, al zeg ik het zelf.

Voor mij was de fotosessie alleen al een heel leuk ‘uitje’! Ik heb er uiteraard super mooie foto’s aan overgehouden, maar de dag zelf was al een feestje op zich. Binnenkomen met een lekker kopje verse thee, daarna werd m’n make-up en m’n haar lekker gedaan. En in de tussentijd kon Tamara een draaiboekje maken van de foto’s die we zouden gaan maken. 

boudoir-fotoshoot-uit-comfort-zone sportieve-boudoir-fotoshoot

“Tamara is ook nog eens supersnel met het presenteren van de foto’s”

Het eindresultaat is werkelijk fantastisch! Zelfs de foto’s die ik minder bij mezelf vind passen (want, veel verschillende outfits en poses uitgeprobeerd tijdens de shoot), zijn op zichzelf nog steeds prachtige foto’s! Het was voor mij dan ook lastig om de definitieve keuze te maken voor de foto’s die in het album mochten komen. Het is een diverse collectie aan foto’s, maar die wel allemaal bij mij passen qua persoonlijkheid.

Ik had een grote tas voor lingerie en andere accessoires meegenomen, en we hebben zeker niet alles gebruikt, maar het was fijn om keus te hebben. Daardoor hebben we verrassende setjes bij elkaar gevonden wat ik anders zelf niet bedacht zou hebben. Tamara is ook nog eens supersnel met het presenteren van de foto’s, waardoor je niet lang hoeft te wachten tot je het resultaat van de shoot te zien krijgt. En dan kan het grote nagenieten beginnen!

lichte-witte-boudoir-fotoshoot sexy-naturel-boudoir-fotografie

“Al met al een dikke aanrader dus!”

Of ik een boudoir fotoshoot bij Tamara zou aanbevelen? Dit is een volmondige “ja”! Alleen al de ervaring van een boudoir fotoshoot is een superleuk dagje uit. En dan heb je achteraf ook nog eens een serie prachtige foto’s! Al met al een dikke aanrader dus!

sexy-spontane-boudoir-fotoshoot-zevenbergen

Boudoir fotoshoot als feestje voor jezelf

Ben jij enthousiast geworden van de ervaring van deze schitterende vrouw? En wil je zelf ervaren hoe de fotoshoot al een feestje op zich is? Kijk dan op mijn boudoir pagina wat de mogelijkheden zijn en wie weet mag ik je binnenkort verwelkomen in mijn studio.

Haarstyling en make-up door Urmila Singh

Geen reactie's

Geef een reactie