Boudoir shoot: niet alleen cadeau voor aanstaande, maar ook voor jezelf
6583
post-template-default,single,single-post,postid-6583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Bridal boudoir fotoshoot: niet alleen cadeau voor je aanstaande, maar nog meer aan jezelf

bridal-boudoir-fotoshoot-cadeau-aanstaande

Bridal boudoir fotoshoot: niet alleen cadeau voor je aanstaande, maar nog meer aan jezelf

Altijd als ik een review binnen krijg, wil ik het meteen lezen en klik ik het mailtje met een klein sprongetje in m’n buik aan. Wat zal deze dame geschreven hebben?

De review van de dame uit deze blog zorgde in ieder geval voor een grote smile op m’n gezicht, die er de rest van de dag niet meer vanaf ging! Zo fijn om terug te lezen dat ze het als een cadeau aan zichzelf heeft ervaren. Dat ze als 53-jarige dame nog steeds een prachtige vrouw is, dat had ik allang gezien. En dat ze dat ook zo in het resultaat heeft ervaren, daar ben ik trots op. Want dat is elke keer opnieuw mijn doel: jou laten zien dat je mooi bent. <3

Hieronder de review die ik ontving van deze mooie dame:

“Op zoek naar een kadootje voor onze BABS kwam ik op de site van Tamara terecht. Dit was geen kadootje voor onze BABS maar wat zou dit een leuk idee zijn voor mijn a.s. echtgenoot. Bij het kennismakingsgesprek was ik meteen op mijn gemak. De oprechte belangstelling bij een kopje koffie gaven mij een goed gevoel. Ook wat voorbeelden gezien van de prachtige foto’s die ze al had gemaakt. Wat een mooie vrouwen, dacht ik. Al ze mij maar een klein beetje zo op de foto kan zetten ben ik al blij en zou mij aanstaande dat al gaaf vinden. Ik ben tenslotte al 53 en realistisch. Na een leuke verwendag dag tijdens de shoot was ik dan ook zeer verrast en zelfs ontroerd over het prachtige resultaat.  Dat ben ik! Dat had ik niet verwacht. Zoals Tamara al had aangegeven was het niet alleen een mooi kado voor mijn schat, maar zeker ook een prachtige ervaring voor mijzelf.  Een kado dat ik iedereen zou gunnen. Jezelf zien door de camera van Tamara.”

Uiteraard hieronder ook een aantal van de foto’s uit haar shoot, die ze als fine art prints in een mooie bewaarbox aan haar aanstaande heeft gegeven.

Hopelijk vind jij ze net zo mooi als ik!

Liefs,
Tamara

sexy-boudoir-lingerie-fotoshoot klassieke-boudoir-fotoshoot-breda bridal-boudoir-bruidslingerie-bruidsjurk-breda pure-boudoir-fotoshoot-naturel hollywood-boudoir-fotoshoot-cadeau-voor-jezelf sexy-boudoir-lingerie-fotosessie

Ben jij op zoek naar een cadeau voor je aanstaande bruidegom? Een bridal boudoir fotoshoot is super persoonlijk. Plus dat je zeker weet dat ‘ie geen ‘nee’ zegt als jullie elkaar het ja-woord geven. 😉 Ik zou het leuk vinden om je te laten ervaren dat een boudoir fotosessie stiekem een nog groter cadeau is aan jezelf en je daarmee laten zien dat je een prachtige vrouw bent. Meer informatie over mijn boudoir foto’s vind je op mijn boudoir pagina. Wie weet tot binnenkort!

1 Reactie

Geef een reactie