Bridal boudoir inspiratie fotoshoot
4638
post-template-default,single,single-post,postid-4638,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Bridal boudoir inspiratie

Bridal boudoir inspiratie

Ik word blij van mooie foto’s creëren voor andere mensen die op hun beurt deze foto’s als geweldige herinnering voor de rest van hun leven bewaren. Ook word ik blij van mensen en ben ik er heilig van overtuigd dat iedereen prachtig is. Met name vrouwen uit hun onzekerheid laten stappen en hen laten zien hoe ik hen zie door mijn lens vind ik fantastisch. De combinatie van die twee zorgt er voor dat ik graag foto’s maak waarbij ik de schoonheid van de vrouw voor mijn lens naar voren wil halen en haar wil laten zien hoe mooi ze is!

Omdat ik je graag laat zien wat ik bedoel met de mooiste versie van jezelf naar voren halen, organiseerde ik samen met mijn vaste visagiste/hairstyliste Urmila van The Bridal Artist en de prachtige Yvonne van Lier een bridal boudoir inspiratie fotoshoot. Het is een ontzettend gave boudoir fotosessie geworden met foto’s waar ik heel trots op ben. Niet alleen maar bridal boudoir foto’s, maar ook nog een aantal foto’s in een mooi zwart setje en een paar ‘white sheet’ foto’s waar ik altijd gek op ben! Super sensueel, romantisch en stijlvol. Zoals ik altijd zeg: “op het strand zie je meer dan op mijn foto’s”. En dat is nu net wat ik zo tof vind aan boudoir fotografie: ervoor zorgen dat de foto een mooi beeld geeft van jou op je allermooist, op een super stijlvolle manier.

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Liefs,
Tamara

bridal-boudoir

boudoir-fotoshoot-bruid-verrassing-aanstaande

white-sheet-boudoir-fotoshoot-casual-naturel

bridal-boudoir-fotosessie

boudoir-foto-shoot-breda

boudoir-fotoshoot-in-lingerie

bridal-boudoir-foto-reportage-sluier-accessoire

natural-beauty-bridal-boudoir-fotoreportage

boudoir-fotosessie-breda-zwart-wit

Before and after

before-and-after-boudoir-fotografie

Ps: wil je zelf graag een (bridal) boudoir fotoshoot doen als cadeau aan jezelf of aan je (aanstaande) partner? Op mijn boudoir pagina kun je meer informatie vinden en mijn brochure met meer informatie aanvragen.

Geen reactie's

Geef een reactie