Fotograaf bruiloft Etten-Leur - huwelijk Noord-Brabant
2893
post-template-default,single,single-post,postid-2893,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Bruiloft Linda en Margot – trouwen in Etten-Leur

9-lesbische-bruiloft-fotografie

Bruiloft Linda en Margot – trouwen in Etten-Leur

Bucketlist

Twee bruiden, allebei in een jurk. Dat stond hoog op mijn bucketlist! Toen ik bij Linda en Margot langsging voor een kennismakingsgesprek vertelde ik dit hen ook letterlijk: “Jullie staan op mijn bucketlist!”. Ik was dan ook HEEL ERG blij toen ik het mailtje kreeg met daarin: “Je kan iets gaan wegstrepen op je bucketlist. πŸ˜‰ We zouden het heel leuk vinden als jij voor ons de foto’s wilt komen maken 22 mei!”

Dus ging ik op 22 mei op pad om deze twee mooie dames vast te leggen tijdens hun mooie trouwdag!

Voorbereidingen

Toen ik aankwam, was Margot nog bij de kapper/visagist en werd Linda op de slaapkamer onder handen genomen. Voor mij betekende dit snel aan de slag met alle accessoires zoals hun sieraden, schoenen en natuurlijk de jurken! Logistiek was het een iets grotere uitdaging, omdat beide dames op het laatste moment natuurlijk pas hun jurken aantrokken. Maar dat ging eigenlijk heel smooth, zo de een na de ander!

First look

Beneden zaten beide papa’s (en de rest van de aanwezigen) al vol spanning te wachten. Zowel de vader van Linda, als de vader van Margot zag ik allebei hun best doen om geen traantje weg te pinken. πŸ˜‰ De first look vond plaats in de tuin en dat vond ik toch echt een bijzonder moment. Twee prachtige bruiden, allebei in een mooie jurk en niet kunnen wachten om elkaar te zien! Allebei hadden ze een smile van oor tot oor en werd alles uitgebreid bekeken. Zo lief!

Fotoreportage Tielens Tuinen in Hoeven

Na een aantal foto’s met de familie en een aantal van de daggasten, vertrokken we naar Tielens Tuinen in Hoeven. Echt een ge-wel-di-ge locatie om foto’s te maken (en psst, je kunt er zelfs de huwelijksceremonie laten plaatsvinden). Een enorme tuin van wel 2,5 ha groot, vol met mooie en romantische plekjes om te fotograferen. Zo is er een boerentuin, de super toffe wilgenlaan, een prachtige kruidentuin met een blauwe regen (joehoe!), een lindenlaan, verschillende paardenweien en de bloementuin waar we foto’s hebben gemaakt. En vergeet niet de zwemvijver (heel tof), het zwembad en de pergolagang. Echt alles is prachtig! Ik kende de locatie nog niet, maar ik raad dit aan iedereen aan die in de buurt van Breda en/of Etten-Leur foto’s wil maken (tijdens hun bruiloft) en op zoek is naar een mooie fotolocatie in de natuur. Op de plattegrond zie ik dat er ook nog stukjes zijn waar we nog niet geweest zijn, dus dat belooft veel goeds voor een volgende keer. πŸ˜‰

Huwelijksceremonie

Maar ik dwaal af, weer terug naar de bruiloft. Na de fotoreportage in Hoeven reden we voor een snelle lunch weer terug naar huis om vanuit daaruit naar de Raadzaal van de gemeente Etten-Leur te rijden voor de huwelijksvoltrekking. En ook hier weer super mooi dat er twee heeeeeel trotse papa’s met hun dochter door het gangpad liepen, zo’n toffe ervaring! Tijdens de ceremonie werden er mooie woorden gesproken over beide bruiden door trouwambtenaar vanuit de gemeente Anne Schilder-GoesΒ en zag ik de twee dames elke keer vol trots en met een big smile naar elkaar kijken.

Na afloop van de huwelijksceremonie, stond de klas van Linda buiten het kersverse echtpaar al op te wachten. Echt te schattig! Allemaal in het wit gekleed, met zelfgemaakte corsages en zwaaistokjes in de themakleuren paars en wit. Er moest uiteraard een mooi lied worden gezongen en ook kregen ‘juffrouw Linda en haar vrouw Margot’ een mooi cadeau aangeboden.

Taart en toast

Met de daggasten gingen we daarna door naar Restaurant en feesterij de Sprankeling, om de hoek van het Raadhuis in Etten-Leur, mooi op loopafstand! Daar werd de bruidstaart aangesneden en legde ik de details in de dinerzaal / feestzaal vast. Na de laatste fotoverzoekjes zat het er voor mij al weer op. Maar ik heb begrepen dat het ‘s avonds een knalfuif is geworden!

Linda en Margot, super tof dat ik door jullie iets van mijn bucketlist mocht strepen. Ik vond het fantastisch om te doen! Heeeeel veel liefde en geluk samen, maar ik denk dat dat helemaal goed gaat komen. πŸ˜‰

Liefs,
Tamara

1-bruiloft-fotografie-details-accessoires 2-fotograaf-bruiloft-etten-leur 3-aankleden-bruid-fotografie 4-aankleedmoment-bruid-fotograaf 5-bruidsfotograaf-etten-leur-bruid 6-first-look-papa-bruiloft-fotograaf 7-first-look-same-sex-huwelijk 8-bruiloft-fotoreportage-hoeven 9-lesbische-bruiloft-fotografie 10-homohuwelijk-fotografie 11-ringen-bruiden-fotografie 12-bruidsfotograaf-tielens-tuinen-hoeven 13-tielens-tuinen-hoeven-fotolocatie-bruiloft 14-creatieve-bruidsfotografie 15-journalistieke-bruidsfotografie 16-lopen-naar-het-altaar-fotografie 17-trouwfotograaf-etten-leur 18-emotionele-bruidsfotografie 19-trotse-papa-bruiloft-fotograaf 20-ceremonie-fotografie-huwelijk 21-de-kus-trouwfotograaf 22-huwelijksvoltrekking-raadzaal-etten-leur 23-feliciteren-trouwen-etten-leur 24-bordesscene-trouwen-fotografie 25-trouwen-fotografie-bruiloft-etten-leur 26-taart-toast-fotografie-bruiloft 27-trouwlocatie-sprankeling-etten-leur 28-props-bruidsfotografie-photobooth 29-groepsfoto-daggasten-bruiloft 30-mini-loveshoot-bruiloft-fotografie

Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf? Bekijk dan de mogelijkheden en informeer of jullie trouwdatum nog vrij is! Ik fotografeer niet alleen in Breda en omgeving, maar door heel Nederland en zelfs daarbuiten.

3 Reactie's
 • Angela
  Geplaatst op 17:29h, 19 juni Beantwoorden

  Wat een prachtige treffende foto’s van twee prachtige dames!
  Ik was er niet bij, maar de lieve en warme sfeer spat van het scherm af!

 • Dimphie en Peter
  Geplaatst op 19:44h, 19 juni Beantwoorden

  Heel erg mooi gedaan en een mooie herinnering voor iedereen

 • Margot en Linda
  Geplaatst op 09:00h, 20 juni Beantwoorden

  Hoi Tamara,
  Wat zijn wij blij met al deze mooie foto’s! Wij kijken al uit naar de laatste foto’s!
  Liefs van ons

Geef een reactie