Loveshoot / bruiloft Slot Loevestein - Kelly en Sven
2533
post-template-default,single,single-post,postid-2533,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Loveshoot bij Slot Loevestein met Kelly en Sven

Loveshoot bij Slot Loevestein met Kelly en Sven

Op Valentijnsdag hebben Toffetrouwblog.nl en ik de winnaars van de winactie waarbij ik een loveshoot weggaf bekend gemaakt. Kelly was hierbij de winnares en liet mij weten dat ze de loveshoot als verrassing aan haar verloofde Sven ging geven en de foto’s zou willen gebruiken voor hun ‘save the date kaart’. De reden dat Kelly de loveshoot gewonnen had, is omdat ze toch wel een heel romantisch verhaal had ingestuurd tijdens de winactie. 😉

Romantisch aanzoek in een kasteel

“In januari ben ik door mijn (inmiddels) verloofde totaal verrast en ten huwelijk gevraagd in Slot Loevestein. Hij heeft mijn ouders om mijn hand gevraagd en met hen een complot bedacht om mij daar heen te krijgen. Het regende en mijn ouders hadden hun kleindochter te logeren. Ik zei tegen Sven “bel ze even op of ze koffie komen drinken en wat lekkers te eten?” Hij zei dat is goed. Toen hij belde zeiden ze “oh we zijn nu onderweg naar Slot Loevestein omdat Jasmine (zo heet mijn nichtje) zo graag naar een echt kasteel wilde zoals prinses Elsa van Frozen”. Ze vroegen of we ook daarheen kwamen om er samen iets te lunchen. Dat vond ik prima en dus wij op naar Slot Loevestein. Toen we eenmaal daar waren zijn we het kasteel binnen gegaan en hebben we wat rondgelopen. Op een gegeven moment zat ik in de grote zaal in het raam en kwam Jasmine mij halen. “Tante Kelly, je moet echt even komen kijken hier”. Ik ging met haar mee, want ik dacht dat ze wat wilde laten zien. Eenmaal in de andere kamer aangekomen zag ik dat deze helemaal was verlicht met kaarsen en dat er behalve mijn ouders, nichtjes en vriend niemand was. En op dat moment kwam Sven naar me toe en ging op één knie zitten en haalde een doosje uit zijn jas. Hij vroeg me ten huwelijk! Ik wist niet wat me overkwam omdat hij altijd heeft gezegd “ik ga nooit maar dan ook nooit trouwen!” Hij wilde me eigenlijk vragen wanneer er een laag sneeuw was en dan voor het kasteel, maar omdat hij niet kon wachten was het nu al. Wel een leuk detail: op het moment dat hij op z’n knie ging begon het te sneeuwen!!”

Loveshoot Slot Loevestein

Dus begin april ging ik op pad naar Slot Loevestein in Poederoijen om de foto’s te maken. Wat een mooie plek, net een klein dorpje op zich. Want naast het kasteel (maar wel binnen de muren) ligt nog een straatje met allemaal gebouwtjes. Heel schattig!

Ze hadden er helemaal zin in, ook al wist Sven pas sinds die ochtend dat hij gefotografeerd ging worden tijdens een loveshoot! We zochten de mooie plekjes op en ze vertelden me dat het voor hen inmiddels een heel speciale locatie is geworden en ze er volgend jaar ook echt gaan trouwen en hun bruiloft er vieren! Hoe leuk!?

Hierbij het resultaat van een super gezellige en toffe shoot!

Liefs,
Tamara

bruiloft-slot-loevestein-loveshoot bruiloft-slot-loevestein-poederoijen bruiloft-poederoijen-slot-loevestein save-the-date-slot-loevestein loveshoot-slot-loevestein-poederoijen slot-loevestein-poederoijen trouwen-slot-loevestein-poederoijen

Geen reactie's

Geef een reactie