Cadeau voor mijn papa en mama: drie tijdloze portretten - Blik en Bloos fotografie
6559
post-template-default,single,single-post,postid-6559,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Cadeau voor mijn papa en mama: drie tijdloze portretten

cadeau-jubileum-ouders-tijdloos-portret

Cadeau voor mijn papa en mama: drie tijdloze portretten

Mijn papa en mama waren afgelopen juli 30 jaar getrouwd. Omdat mijn zusjes en ik een bijzonder cadeau wilden geven ter ere van dit jubileum, kwamen we met verschillende ideeën. Omdat we het tijd vonden voor een nieuwe foto (er hing nog een zwaar gedateerde foto in de woonkamer met onze babyface’jes erop, aaahhh), besloten we een nieuwe foto te geven en deden we stiekem een fotoshoot. We hadden eerst het idee om een foto van ons drieën te maken en die te geven. Maar het leek mij tof om 3 losse, tijdloze portretten te geven. Klassiek zwart-wit, weinig poespas, gewoon wij zoals we zijn.

We hebben de foto’s in mijn studio gemaakt. Van tevoren had ik mijn zusjes de opdracht gegeven om iets zwarts mee te nemen met een hoge halslijn. Juist omdat ik geen afleiding wilde in de foto’s, maar puur onze gezichten. Eerst fotografeerde ik mijn zusjes en vervolgens kregen zij de opdracht om mijn foto te maken. Ik zette hen klaar, stelde de instellingen goed in en gaf aanwijzingen waar ze op moesten letten. Zo leuk dat ik meteen een soort fotografiedocent werd en mijn zusjes mocht laten ervaren wat ik elke week weer mag doen. Ik moet toegeven dat ze het allebei een beetje spannend vonden (en ik stiekem ook). Maar na een gezellig middagje stond alles op de foto en moesten we nog even geheim houden wat we hadden gedaan.

In 3 klassieke lijsten, met daarin een fine art print in een passe partout gaven we dit aan onze ouders. Ik ben zo ontzettend trots. Op hoe mooie, volwassen dames mijn zusjes zijn geworden. Op hoe onze ouders ons opgevoed hebben. Op hoe ze nog steeds voor ons klaar staan. Op het feit dat ze al 30 jaar getrouwd zijn. Op mijn lieve familie.

Ben jij trots op jouw familie en wil jij graag een tijdloos portret van jezelf, van je kind(eren), van je partner, je ouders, klein(kinderen) of iemand anders die jou dierbaar is? Bij jou thuis aan de muur of als cadeau aan iemand anders? Ik doe dit graag voor je. Dit is los te boeken, of kan ik voor je fotograferen tijdens een glamour en/of boudoir fotoshoot. Vul mijn contactformulier in en wie weet zie ik je binnenkort in mijn mooie studio in Breda.

Liefs,
Tamara

cadeau-inspiratie-jubileum-ouders-klasiek-portret cadeau-tips-jubileum-ouders-zwart-wit-portret cadeau-idee-jubileum-ouders-tijdloos-portret

2 Reactie's
 • Astrid
  Geplaatst op 18:20h, 07 november Beantwoorden

  Super mooie foto’s van super mooie meiden! xx

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 18:45h, 12 november Beantwoorden

   Dankjewel Astrid!! X

Geef een reactie