Calvin Klein boudoir fotoshoot: stoer en vrouwelijk tegelijk
5697
post-template-default,single,single-post,postid-5697,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Calvin Klein boudoir fotoshoot

calvin-klein-boudoir-fotoshoot-stoer-vrouwelijk

Calvin Klein boudoir fotoshoot

Zo tof! Ik mocht C. fotograferen in een stoere, Calvin Klein achtige boudoir fotoshoot. Een keer iets heel anders dan de romantische of sexy foto’s die ik vaak maak. Stoer, sportief, maar toch ook heel vrouwelijk. Gecombineerd met een spijkerblouse, een spijkerbroek vol met scheuren en veel armbandjes: jeej!! Ik had al zo lang het idee om zo’n soort shoot te doen en nu mocht ik het van mijn enorme ideeënlijst afstrepen.

C’s haren en make-up zijn gedaan door Urmila van The Bridal Artist. Dat C. haar haren liet doen door iemand anders was uitzonderlijk, daarin heb ik haar moeten overtuigen dat Urmila een top styliste is en precies weet hoe ze het best passende kapsel maakt. En geweldig om te zien dat ze er super blij mee was en niet stopte met in de spiegel kijken.

Dit kreeg ik van haar toegestuurd als reactie op de Calvin Klein fotoshoot en het resultaat:

“Toen Tamara mij foto’s liet zien van een Calvin Klein shoot wist ik het zeker; deze sportieve look past bij mij! Ik ben enorm verrast door hoe ontzettend leuk deze dag was; Tamara weet je op een humoristische en ontspannen manier zo met haar camera vast te leggen dat het resultaat echt verbluffend is! Ik wist niet dat ik zo mooi kon zijn! Dankjewel, Tamara!”

Hieronder een aantal foto’s uit de shoot, vind jij ze net zo tof als ik?

Liefs,
Tamara

sportieve-boudoir-fotoshoot-met-calvin-klein-thema boudoir-fotoshoot-breda-calvin-klein-stoer-vrouwelijk stoer-vrouwelijke-sportieve-boudoir-fotoshoot boudoir-fotoshoot-in-spijkerbroek-met-scheuren-breda stoere-boudoir-fotoshoot

Calvin Klein boudoir fotoshoot

Wil jij zelf een boudoir fotoshoot in Calvin Klein stijl? Op mijn boudoir pagina kun je meer informatie vinden en mijn brochure aanvragen. Samen gaan we op zoek naar jouw stijl en de foto’s zoals jij mooi vindt zodat je die straks als cadeau aan jezelf kunt geven.

1 Reactie
  • De Boeck Els
    Geplaatst op 09:56h, 26 maart Beantwoorden

    Ik heb een dochter die dit jaar 16jaar word.en die zou heel graag meewerken aan fotoshoots van calvin klein. Ze is er helemaal weg van van al de artikels die calvin klein uitbrengt.
    Laat staan indira is een heel lieve spontane en zeer mooie blondine.dus vandaar ben ik op de 1 of andere manier bezig dit te doen lukken.homelijk ontvang ik toch een positief emailtje.hartelijk veel dank els

Geef een reactie