Curvy, plus size en prachtig - Plus size boudoir fotograaf in Breda
6448
post-template-default,single,single-post,postid-6448,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Curvy, plus size en prachtig!

pure-naturel-plus-size-boudoir-fotograaf-breda

Curvy, plus size en prachtig!

Ik ben er van overtuigd dat iedereen mooi is. Of je nou maat 46 hebt of maat 36. Of je nou lang blond haar hebt, of kort donker haar. Of je nou 1.65 m bent of 1.80 m. Of je nou sproeten hebt of juist niet. Of je een zandloper figuur hebt of peervormig bent. En zo kan ik nog wel even door gaan.

Dame met rondingen en curves

Omdat ik als fotograaf wil laten zien dat iedereen mooi is, wilde ik graag een shoot doen met een dame die niet de ‘standaard fashion modematen’ heeft. Urmila en ik vonden het leuk om zowel romantische foto’s, als super sexy foto’s te maken met een dame met mooie rondingen. We deden een oproep en plus size dame Naline Schol werkte hier graag aan mee. Bovendien heeft ze dezelfde visie, dit schrijft ze op haar website:

“Mijn naam is Naline Schol en ben geboren en getogen in Gelderland. Ik doe sinds september 2017 modellenwerk als plus size model. Met mijn 1.65 cm lang en maat 44/46 voldoe ik niet aan de standaard maten/eisen in de modellenwereld. De modellenwereld is wel aan het veranderen in positieve zin en rondingen mogen er steeds meer zijn en gezien worden! Dit wil ik als plus size model uitstralen naar andere vrouwen, jong en oud.  Ik wil een voorbeeld zijn voor alle plus size vrouwen en laten zien dat je met meer rondingen prachtig kan zijn!”

Pure schoonheid

Ik ben zelf ZO blij met het resultaat! Wat is Naline een prachtige dame en wat hebben we een geweldige dag gehad. Vooral de foto waarin ik Naline als pure schoonheid op de stoel fotografeerde, is één van mijn favorieten. Ik vind het zo tof dat ze haar lichaam totaal heeft geaccepteerd en het zelfs heel tof vond om inclusief ‘rolletjes’ op de foto te gaan.

Maar ook op de foto bovenaan dit blog ben ik trots. Ik zag een soortgelijke foto als inspiratie op Pinterest en wist meteen dat ik zoiets ook met Naline wilde doen. Stoer, naturel en toch vrouwelijk. Makkelijk was de pose niet, zeker niet als je het voor wilt doen, je op dat moment veel spierpijn hebt en bijna niet meer uit de pose kunt komen op het moment dat duidelijk is hoe het moet. 😉 Maar des te toffer als het resultaat wordt hoe je voor ogen hebt. Daar word je blij van als fotograaf. Yay!

Geniet van de serie die we creeerden, ik ben benieuwd wat jouw favoriete foto is!

Liefs,
Tamara

Haarstyling en make-up: Urmila Singh van The Bridal Artist
Model: Naline Schol
Assistent: Brigit Schoenmakers, mijn stagiaire

nonchalante-romantische-boudoir-fotoshoot-breda curvy-sexy-boudoir-plus-size-fotograaf-breda-brabantbridal-boudoir-fotograaf-bredapure-klassieke-boudoir-fotografie-plus-size-fotograaf-bredaglamour-portret-foto-bredasensuele-boudoir-fotografie-curvy-dame-bredabridal-boudoir-fotografie-romantisch-plus-sizeromantische-naturel-boudoir-fotografie-curvy-damesexy-boudoir-foto-plus-size-dameplus-size-boudoir-fotografieglamour-plus-size-fotografie-bredaplus-size-curvy-boudoir-fotografie

Fotoshoot met jouw sterke punten en vrouwelijkheid

Wil jij een fotoshoot boeken om jouw sterke punten te ontdekken en jouw vrouwelijkheid vast te laten leggen? Op mijn boudoir en glamour pagina’s vind je meer informatie. We kunnen zelfs een combinatie tussen boudoir en glamour maken, precies zoals jij wilt. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij uiteindelijk de foto’s krijgt die je in gedachten hebt. En stiekem ben ik nu al benieuwd waar jij naar op zoek bent!

4 Reactie's
 • Astrid
  Geplaatst op 18:11h, 21 september Beantwoorden

  Weer prachtige foto’s Tamara! Super!!

 • Extravagante boudoir fotoshoot met Marie Antoinette thema - Blik en Bloos fotografie
  Geplaatst op 16:33h, 01 maart Beantwoorden

  […] Curvy, plus size en prachtig! […]

 • Manon klink
  Geplaatst op 17:12h, 30 juli Beantwoorden

  Wat een prachtige foto’s de dames zijn voller dan dat ik ben,maar ik vind ze beeldig en zou me zelf ook wel eens goed en mooi op een foto willen zien en zien of ik het mooie van mezelf kan gaan zien

  • Tamara Uittenboogaard
   Geplaatst op 17:27h, 09 september Beantwoorden

   Hee Manon,

   Wat tof dat je de foto’s mooi vindt. En geloof mij: iedere vrouw is prachtig, ongeacht je kledingmaat. 🙂 En ik kan jou vertellen: jij bent mooi! Ik zou je dat graag laten zien, zodat je dat zelf hopelijk ook in zal zien. 😉

   Groetjes,
   Tamara

Geef een reactie