De 10 mooiste accessoires voor elke boudoir fotoshoot
6310
post-template-default,single,single-post,postid-6310,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

De 10 mooiste accessoires voor elke boudoir fotoshoot

accessoires-boudoir-fotoshoot-breda-hold-up-kousen

De 10 mooiste accessoires voor elke boudoir fotoshoot

Als je denkt aan een boudoir fotoshoot, denk je aan mooie foto’s in lingerie. Maar naast lingerie zijn er heel veel accessoires die mooi zijn om te gebruiken bij jouw boudoir fotosessie. Hieronder heb ik een aantal van de veelgebruikte accessoires uitgelicht, samen met een aantal voorbeelden.

1. Kimono

Een kimono is altijd mooi en hiermee kun je verschillende sferen creëren. Zowel romantisch, als verleidelijk met een sexy tintje. Het ligt er net aan wat voor kleur kimono je gebruikt, of deze bijvoorbeeld doorschijnend is of helemaal van kant.

kimono-in-jouw-bridal-boudoir-fotoshoot

2. High heels

High heels zijn echt een must tijdens een boudoir fotosessie! Zeker als je op zoek bent naar een sexy sfeer, is het super mooi om high heels te combineren met jouw lingerie. In mijn studio heb ik een aantal stiletto’s in verschillende maten, waar je gebruik van mag maken als je dit leuk vindt en de pump past.

stiletto-high-heels-boudoir-fotograaf-bredanetkousen-stay-ups-high-heels-stiletto

3. Jarretels + kousen

Als je voor sexy foto’s gaat, dan zijn jarretels en stockings heel tof om te dragen. Een mooi bijkomend voordeel is dat je er optisch ook nog eens eindeloos lange benen van krijgt. Er zijn veel verschillende soorten kousen, denk aan stay-up kousen, stockings (in combinatie met jarretels), netkousen, panty’s of kousen met een tekening/borduursel erin.

jarretels-kousen-boudoir-fotoshootstay-up-kousen-boudoir-fotosessie-bredahold-up-netkousen-boudoir-fotoshoot-50-shades-of-grey

4. Wit laken

Wil je een klassieke, naturel look? Dan zijn foto’s met alleen een wit laken fantastisch! Met rode lippen kunnen we ook gemakkelijk een Hollywood stijl in jouw fotoshoot terug laten komen. Wat ik zelf altijd heel mooi vind, is dat een wit laken ook heel sensueel kan zijn en echt bijdraagt aan tijdloze foto’s.

wit-laken-klassiek-naturel-boudoir-fotosessie wit-laken-klassiek-naturel-boudoir-fotoshoot

5. Bloemen

Bloemen zijn altijd goed. Of ze nu vers in een grote vaas staan, ze los gedroogd om je heen liggen, we ze in je haren steken als bloemenkrans of als boeket om vast te houden, bloemen zijn zooooooo mooi! Vlakbij mijn studio zit V en V Bloemen, waar je super mooie bloemen voor jouw shoot kunt halen.

gedroogde-bloemen-romantische-boudoir-fotoshootbloemen-fine-art-bridal-boudoir-fotoshoot

6. Iets persoonlijks van jou

Hierbij kun je denken aan iets persoonlijks van jezelf, iets waar je helemaal gek op bent. Samen kijken we hoe we dit in jouw fotoshoot kunnen verwerken. Zo fotografeerde ik een dame die helemaal gek is op de verhalen van Harry Potter en alle boeken en een ‘Slytherin’ T-shirt meenam. Of een dame met ‘Victoria Secret vleugels’. Maar ook een dame die helemaal gek is op films en waarbij we een stapel dvd’s, popcorn, een filmklapper en een filmblik in haar foto’s verwerkten.

persoonlijke-touch-boudoir-fotoshoot-vleugels-boekenpersoonlijke-touch-boudoir-fotoshoot-films

7. Iets persoonlijks van je partner

Aan de andere kant kun je ook denken aan iets persoonlijks van je partner. Misschien heeft je partner een uitgesproken hobby, een sport die fanatiek beoefend wordt of iets anders wat we kunnen verwerken in jouw fotoshoot. Ik heb de meest uiteenlopende voorwerpen mogen fotograferen, zoals een voetbaloutfit, een vintage fles met wiskey + glas, een enorm zwaard, een elektrische gitaar, een wielrenpakje, een Daffy Duck joggingbroek en zelfs een console voor de Playstation.

Ook fotografeer ik vaak dames in zijn overhemd, zodat je een persoonlijke touch aan jouw foto’s geeft en je partner ook nog eens extra verrast.

persoonlijke-touch-hobby-partner-boudoir-fotoshootpersoonlijke-touch-partner-blouse-boudoir-fotosessie

8. Parels

Parels zijn een mooie toevoeging als je een klassieke look voor ogen hebt. Lieve parelknopjes in je oren, een paar armbandjes om je pols of meerdere kettingen die op je rug hangen. You name it. 🙂

parels-boudoir-fotoshoot-parelketting

9. Tule rok

In mijn studio heb ik een aantal grote, tule rokken hangen in verschillende kleuren. Heel leuk om in het eindresultaat terug te zien, maar stiekem nog veel leuker om aan te hebben. Je voelt jezelf weer even een klein meisje dat bij een vriendinnetje gaat spelen en waarmee je de verkleedkist in duikt. Lekker zwieren en neerploffen in een enorme berg tule is één van de leukste dingen om te doen kan ik je uit ervaring vertellen.

tule-rok-fine-art-boudoir-fotograaf-breda

10. Bruidsaccessoires – sluier, sieraden, schoenen

Naast je bruidslingerie kun je ook al je accessoires meenemen, zodat ik het complete plaatje kan fotograferen. Denk bijvoorbeeld aan je sluier, je bruidssieraden, je trouwschoenen, een kouseband, handschoentjes, een sleep, een sierraad voor in je haren etc. En ook is het leuk om hier bloemen bij te combineren, zodat de foto’s nóg romantischer worden.

bridal-boudoir-fotografe-bruids-accessoires-sluier-korsetbruidssieraden-bridal-boudoir-fotoshoot

Boudoir fotoshoot met toffe accessoires

Heb jij toffe accessoires voor jouw boudoir fotosessie? Ik ben super benieuwd naar jouw ideeën! Misschien heb jij nog andere accessoires die je graag in jouw fotoshoot wilt verwerken, ik sta overal voor open.

Als boudoir fotografe laat ik je graag zien dat je prachtig bent! Ik vind het tof om jou te laten zien en ervaren hoe ik jou door mijn lens zie. Je kunt meer over mij lezen op mijn ‘over Tamara’ pagina en op mijn boudoir pagina kun je meer lezen over mijn werkwijze. Via mijn contactpagina kun je contact opnemen of mijn brochure aanvragen.

Het haar en make-up van de dames op deze foto’s is gedaan door Urmila van The Bridal Artist en Daniëlle van BrideLook.

Geen reactie's

Geef een reactie