Do what you love - see yourself in beautiful glamour photos
4568
post-template-default,single,single-post,postid-4568,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Do what you love

glamour-portret-foto-breda-do-what-you-love

Do what you love

Vorige week volgde ik de workshop van Sue Bryce, een van de (in mijn ogen) beste glamour portret fotografen van heel de wereld. Ik heb hier heel veel geleerd qua poseren, maar ook wat betreft¬†het runnen van een bedrijf. Heel erg tof! De foto’s die ik heb gemaakt tijdens deze workshop zal ik snel met je delen, ik kan niet wachten!

Alles wat ik geleerd heb tijdens de workshop, kon ik afgelopen zaterdag in de praktijk brengen. Ik mocht namelijk Yvonne fotograferen, een prachtige dame die op zoek was naar mooie beauty shots van zichzelf. Hierbij een preview van deze te gekke middag, ik ben zo trots! De visagie en hairstyling zijn verzorgd door Urmila van The Bridal Artist, mijn favoriete visagist/hairstylist!

Ik word zo blij van het fotograferen van mooie mensen. En het mooie is, iedereen is mooi!! Ik vind het zo tof om mensen, en met name vrouwen, door middel van mijn fotografie te laten zien hoe mooi ze zijn. Dat is waar ik het voor doe en wat ik het liefste elke dag doe!

Ik wil je vragen om vandaag eens voor de spiegel te gaan staan, naar jezelf te kijken en jezelf te zien.

Jij mag er zijn.

Je bent mooi.

Je bent prachtig!

Geniet van het zonnetje, hier schijnt ‘ie volop!

Liefs,
Tamara

Geen reactie's

Geef een reactie