Ervaring: "Bedankt dat je me kon laten schateren & schitteren" - Blik en Bloos fotografie
8886
post-template-default,single,single-post,postid-8886,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Ervaring: “Bedankt dat je me kon laten schateren & schitteren”

dromerige-portretfotografie-fine-art-portret-met-bloemen

Ervaring: “Bedankt dat je me kon laten schateren & schitteren”

Deze vrouw kreeg een fotoshoot cadeau van haar man. Een beetje timide kwam ze naar de ontwerpsessie. Maar al snel bleek dat ze er wel heel veel zin in had. Ze had een duidelijk beeld voor ogen en was al enthousiast aan de slag gegaan met haar moodboard. Daaruit bleek dat ze heel graag met bloemen, veel licht en een dromerig sfeertje wilde worden vastgelegd.
In de ontwersessie kwam ik er al achter dat ik met een creatieve dame te maken had, maar dat werd tijdens de shoot zéker bevestigd. Alle bloemenkransen had ze namelijk zelf gemaakt. Ze waren prachtig gelukt en gaven echt die extra touch aan de foto’s.
Wat hebben we er een mooie dag van gemaakt en wat is het resultaat mooi geworden. Dromerige portretfotografie, die ze heeft gebundeld in een prachtige bewaarbox. En ook prijkt er ook een mooi portret groot aan de muur. Zo tof!!
Hieronder de ervaring van deze lieve vrouw.
======

 

Lieve Tamara,

 

Wat vond ik het spannend!
Eerst de kennismaking en daarbij aangeven wat ik graag wilde. Vervolgens de shoot zelf!
Maar het was in een woord geweldig!
Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld bij je en voelde me echt gehoord in de ideeën die ik aandroeg.
Je werkt vanuit je hart en dat maakt dat het echt voelt, je spontaniteit en professionaliteit ( en perfectionisme ) maken dat er schitterende foto’s komen.
En het eind resultaat was nog mooier dan we hoopten!
Heel hartelijk bedankt en ik ga enorm genieten van de foto’s en ze trots aan iedereen laten zien!
Bedankt dat je me kon laten schateren & schitteren
Lieve Groet,
Maja
🌸🌼🌺🌻

 

sprookjes-portret-fotografie-zevenbergen-brabant
sensuele-dromerige-boudoir-fotografie-zevenbergen-brabant
enthousiaste-portretfoto-portret-breda-brabant bloemenzee-portret-sprookjesachtig-fotograaf-breda
naturel-boudoir-fotografie-bredalieve-sensuele-boudoir-fotografie-kanten-kimono lichte-portret-fotografie-breda-brabant spontane-portret-fotografie-breda naturel-boudoir-fotograaf-brabant-breda
dromerige-portretfotografie-fine-art-portret-foto-sprookjesachtig-bredaportret-foto-bloemenkrans-zevenbergen-breda dromerige-bridal-boudoir-fotograaf-sluier-bruid-breda-brabant romantische-portret-fotografie-brabant-zevenbergen
zwart-wit-portret-fotograaf-breda-bloemen

Ben jij zelf op zoek naar spontane, maar ook dromerige en sprookjesachtige foto’s? Laat het me dan weten, dan kunnen we binnenkort jouw ontwerpsessie en portret / boudoir fotoshoot plannen. Zoals je in deze fotoshoot ziet, kunnen we ook een combinatie maken tussen dromerige portretfotografie en boudoir foto’s. Meer informatie vind je op mijn portret pagina en mijn boudoir pagina.

Haarstyling en make-up: Urmila Singh

Geen reactie's

Geef een reactie