Droombeurs Jullie Feestje - deelname Blik en Bloos Fotografie
3289
post-template-default,single,single-post,postid-3289,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Vragenlijstje voor droombeurs Jullie Feestje

jullie-feestje-droombeurs-schaapskooi-ottoland

Vragenlijstje voor droombeurs Jullie Feestje

Op 9 & 10 oktober sta ik met Blik en Bloos Fotografie op droombeurs Jullie Feestje in de Schaapskooi in Ottoland. Jullie Feestje is een unieke bruidsbeurs, die totaal ‘anders-dan-anders’ is dan de standaard bruidsbeurzen. Echt heel leuk! Op hun website kun je meer informatie lezen over dit evenement en ook kaartjes kopen!

Van de organisatie kreeg ik een aantal vragen om te beantwoorden, welke ze hebben gedeeld op hun Facebookpagina. Maar ik wil dit ook graag met jullie delen, veel leesplezier!

 

 

Jullie Feestje: Wat is jouw favoriete moment op een bruiloft?

Tamara: Oef, moet ik kiezen? Ik vind de first look echt heel tof, waarbij het bruidspaar elkaar voor de eerste keer ziet. Dat zijn altijd prachtige momenten, vol emotie en blijdschap, vaak met een klein traantje van geluk.

Maar ook de fotoshoot vind ik fantastisch. Ik vind het geweldig om jullie op je gemak te stellen en met kleine aanwijzingen jullie op het allermooist naar voren te laten komen in de foto’s.

droombeurs-jullie-feestje-schaapskooi-ottoland

Jullie Feestje: Wat is jouw beste tip aan bruidsparen?

Tamara: Wees jezelf! Zenuwachtig zijn hoeft niet, want het is mijn taak om jullie mooi op de foto te zetten. Ik geef jullie tijdens de fotoshoot daarom aanwijzingen hoe je mag gaan staan, waar je je handen moet laten en waar je heen mag kijken. De rest van de dag leg ik alles vast zoals het loopt. Om alvast een beetje te ‘oefenen’, kun je vooraf een engagement shoot/loveshoot doen met jouw fotograaf om elkaar alvast te leren kennen en eraan te wennen dat die lens straks de hele dag op jullie gericht is.

Jullie Feestje: Wel eens een blooper meegemaakt?

Tamara: Haha, helaas wel. Ik fotografeerde de ceremonie in een oude schuur, waarbij het best een beetje krap was. Ik moest elke keer onder een balk door duiken om aan de andere kant van het bruidspaar te komen. Daaraan hing een soort antiek weegschaaltje waarvan ik al dacht “let op, niet tegen aankomen, dat maakt heel veel lawaai..”. Toen er een officieel moment was (waarbij iedereen helemaal stil was), wilde ik vanaf een andere hoek een foto maken waardoor ik onder het weegschaaltje door moest en je raadt het al.. ik liep er vol tegenaan, met een hoop lachsalvo’s als gevolg, want alle gasten hadden er een prachtig uitzicht op. Ik wil zeker tijdens de ceremonie er altijd voor zorgen dat ik stilletjes werk zodat je als bruidspaar mij helemaal niet opmerkt, maar in dit geval was dat niet helemaal gelukt.

jullie-feestje-droombeurs-schaapskooi-ottoland

Jullie Feestje: Wat moeten de bruidsparen weten over jouw vak?

Tamara: Een goede fotograaf op jullie bruiloft is echt belangrijk! De foto’s worden een prachtige herinnering voor later. Elke keer als je de foto’s weer ziet, denk je terug aan jouw prachtige dag en alle momenten die jullie hebben beleefd. Een professionele fotograaf vangt deze momenten en zorgt voor een prachtige reportage waar je nog jarenlang plezier van hebt.

Jullie Feestje: Waarom maakt juist dit werk jou zo blij?

Tamara:¬†Omdat ik erbij mag zijn als 2 mensen elkaar beloven om voor altijd van elkaar te houden en elkaar lief te hebben. Ik vind het nog steeds heel bijzonder als ik op zo’n belangrijke dag erbij mag zijn om alles te fotograferen en ervoor te zorgen dat ze een prachtige herinnering hebben om op terug te kijken. Niet alleen nu, maar ook over 50 jaar!

Geen reactie's

Geef een reactie