Een boudoir fotoshoot als er borstkanker is geconstateerd.
8171
post-template-default,single,single-post,postid-8171,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Een boudoir fotoshoot als er borstkanker is geconstateerd.

boudoir-fotoshoot-als-er-borstkanker-is-geconstateerd

Een boudoir fotoshoot als er borstkanker is geconstateerd.

Deze vrouw, wat een mooi mens!

Eén van haar dochters was er bij tijdens de shoot en tijdens de reveal kwamen allebei haar dochters mee. Ik voelde de liefde binnen dit gezin, haar meiden waren super trots op het resultaat en hun mama.

Ik vind het fijn dat ik dit moment mocht vastleggen. Even de tijd bevriezen en laten zien wat is. Want deze mooie vrouw ging op dat moment een zware tijd tegemoet, omdat er borstkanker bij haar was geconstateerd. Tussen het moment dat ze contact opnam en de shoot zat een kleine 2 weken. Want het hele traject werd daarna ingezet.

Een minder leuke reden om naar mijn studio in Breda te komen, maar wel heel bijzonder. We hebben er een fantastische dag van gemaakt en haar vastgelegd hoe ze is: energiek, sportief, spontaan, lief en een levensgenieter.

Een tijdje geleden kreeg ik dit berichtje van haar, over hoe ze de fotoshoot heeft ervaren. Gelukkig gaat het redelijk goed met haar en is ze blij met haar nieuwe borst die is gereconstrueerd.

Knuffel voor jou, mooie vrouw!

“Ik kreeg de diagnose borstkanker, dat was een behoorlijke klap.
Ik had wel zoiets “ik wil wat doen om hoe ik er nu uit ziet” maar wat was nog een dingetje.
Mijn dochter kwam met het idee om een fotoshoot te maken.
We zijn samen gaan zoeken op internet en we kwamen Tamara tegen.
De foto’s bekeken “wouw wat mooi” en ik heb toen gebeld en daar de eigenlijke reden voor de fotoshoot en dat ik een boudoir foto’s wilde voor dat mijn borst geamputeerd werd.
Ze ging gelijk in haar agenda kijken wanneer de visagiste en Tamara en ik kon.
En ja voor de eerste afspraak had ik alleen met Tamara om mijn wensen uit te leggen en wat zij voor mij te kunnen betekenen.
We kwamen over heen en thuis heb ik mooie setjes uit gezocht.
Ik vond het heel spannend, samen met mijn dochter kwamen we op zaterdag ochtend aan.
Even gekletst en de visagist ging met mij aan de gang, wat heeft zei vakwerk afgeleverd, ik zag er super mooi uit.
Toen begon Tamara de foto’s maken wat een lol hebben we gehad, de tijd vloog ook voorbij super leuke dag gehad.
Paar weken later ben ik met allebei mijn dochters de foto’s bekeken wat een mooie foto’s, ze zagen er geweldig uit. We hebben er 8 uit gezocht maar ze zagen er allemaal geweldig uit.
Ook heb ik 1 foto laten vergroten deze hangt nu in de huiskamer, ik ben er super blij mee.
ik zou iedereen aanraden om zo’n geweldige boudoir fotoshoot te laten maken
je bent op en top vrouwelijk op die foto’s
Tamara is ook een geweldig lieve vrouw waar je super jezelf kan zijn en geweldige foto’s maakt.
top”

 

boudoir-fotoshoot-bij-borstkanker-inplannenborstkanker-fotoshoot-in-lingeriefotoshoot-omdat-er-borstkanker-is-vastgesteldromantische-boudoir-fotoshoot-bredaboudoir-fotoshoot-voor-levensgenieter-die-borstkanker-krijgtborstkanker-boudoir-fotoshoot-in-breda

Een boudoir fotoshoot als er net borstkanker is geconstateerd.

Het is niet echt een leuke reden om jouw boudoir fotoshoot te plannen. Sterker nog: het is gewoon een klote reden. Maar als jij net deze diagnose hebt gekregen en graag je lichaam wilt laten vastleggen zoals het nu is, dan wil ik je daar graag bij helpen. Helaas heb ik al meerdere dames met deze reden mogen fotograferen en uit ervaring weet ik dat dit allemaal op korte termijn gepland moet worden. Samen kijken we naar de mogelijkheden en gaan we ervoor zorgen dat we dit waar maken. Zodat jij terug kunt kijken op een fijne ervaring, maar ook naar jouw lichaam vóór alle ingrepen.In ieder geval een hele dikke, digitale knuffel voor jou, nu, op dit moment. Jij kan dit aan sterke vrouw!

Liefs,
Tamara

Geen reactie's

Geef een reactie